Trasa z Gdańska do Elbląga

Mam pytanie
Zna może ktoś w miarę asfaltową trasę do Elbląga oczywiście pomijając siódemkę. Odległość najlepiej niech by wynosiła 70 kilometrów. Z góry dziękuje i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Trasa z Gdańska do Elbląga

do elblaga poza siodemka to ciezko jakas krótka znalezc trase mozna pocisnac przez sobieszewo, mikoszewo stegne nowy dwór ale od nowego dworu zostaje juz siodemka ale z tego co kojarze to od nowego dworu praktycznie do elbląg ciagnie sie sciezka rowerowa(marne pocieszenie ale zawsze cos;) )

Qti napisał(a):

> do elblaga poza siodemka to ciezko jakas krótka znalezc trase
> mozna pocisnac przez sobieszewo, mikoszewo stegne nowy dwór ale
> od nowego dworu zostaje juz siodemka ale z tego co kojarze to
> od nowego dworu praktycznie do elbląg ciagnie sie sciezka
> rowerowa(marne pocieszenie ale zawsze cos;) )

Sciezki szczerze nie polecam, za to od N. Dworu jest calkiem ladny i malo uzywany, ok 30-to kilometrowy asfalt przez Marzecino. Za Marzecinem albo w lewo promem, albo prosto do siodemki (zostaje jakies 1,5 km sciezki)

Osobiscie uwazam ze siodemka wcale nie jest taka zla ;)

Pozdrawiam arek

Można jechać tak :Gdańsk - Przejazdowo - Błotnik - Kiezmark - Drewnica - Broniewo - Wiśniówka - Szkarpawa - Świerznica - Tujsk - Marzęcino - Solnica (tu niestety 7-ka)- Elbląg (meta:))
Droga na odcinku Drewnica - Tujsk jest kiepskiej jakości sa nawet odcinki "kocie łby" tego nie można nawet brukiem nazwać.

Bardzo dziękuje za propozycje tras. Informacje te bardzo mi się przydadza
pozdrawiamapsend napisał(a):

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...