Trawa jak murawa

co polecacie do koszenia trawy, kosiarka, traktorek czy robot?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Trawa jak murawa

Polecam założyć łąkę kwietną, mało roboty, ale ile pszczół i natury blisko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja polecam nożyczki. Kosiarki czy roboty to w innych miejscowościach, w Bojanie trawę tniemy tylko nożyczkami. A tak na serio to jakby ktoś się na poważnie zastanawiał nad sposobami koszenia trawników to by się pytał na forum dotyczącym ogrodów a nie na forum Bojano. Przypuszczam więc że osoba zadająca to pytanie albo jest niezbyt rozgarnięta albo jest trollem który próbuje zaśmiecić to forum albo zniechęcić ludzi do korzystania z niego. Skłaniam się ku tej drugiej opcji ponieważ podobnych zaśmiecających tematów jest tu ostatnio bardzo dużo. Ciekawe tylko czy to opłacana akcja czy ktoś ma swoje własne powody.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

tietam, z niecierpliwością czekamy na reklamę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

https://www.mediaexpert.pl/dom-i-ogrod/kosiarki-i-podkaszarki/roboty-koszace/robot-koszacy-nac-rlm800-dy Teraz mają go na promocji, polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koszenie koszeniem, ale podlewanie to podstawa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na Dambnik lubi to
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Robot, tylko dobry. Robomow, Husqvarna, Gardena itp. Tylko trzeba odpowiednio zainstalować a potem taras, aperol spritz i piękna trawa. Tylko pamiętaj o podlewaniu i siatce przeciwko kretom
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie czytałem ostatnio, że ta siatka nie działa i szkoda pieniędzy na nią
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam ją u siebie i od 8 lat spokój z kretami, choć na sąsiednich działkach grasują jak moja żona w Rivierze na wyprzedazy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (695 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...