Trenażer...

Jwt korzysta ktos ma i poleca/niepoleca chętnie poczytam kazda opinie urodziła mi sie 2 córka i dostaje juz lekkiego swira bez szumu gum a do tej pory smigalem nawet zimą i tak sie zastanawiam czy nie pokusic sie o to ustrojstwo a wiec ktoś?coś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Trenażer...

Szum gum 10x taki jak po drodze, raczej trzeba kupić specjalną oponę, ale hałas mały tylko na tych bardzo drogich. Pot nie wysycha tylko leje się na ramę. Brak wiaterku, widoków i przyjemności przenierzania terenu rekompensujemy sobie moźliwością wykonywania powrarzalnych interwałów. W sumie nudne, książki czyta się słabo. Ja wytrzymywałem do 40 minut, ale są tacy, co lubią i 2 godziny, bo nie ma aut i deszczu. Erzatz, raczej tylko do treningu, a nie radości z kręcenia. W tym roku też będę próbował przetrwać zimę posiłkując się tym sprzętem. Mam taki tani magnetyczny bez regulacji, ale przerzutkami można ustawić różne obciążenia. W subie dobra rzecz, ale mogłaby być lepsza. Hałas i pot.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie mój temat, bo zima to jest to. Przede wszystkim brak skwaru. Ale gdybym kiedyś używał erzaca, to bym się posiłkował muzyką. Np. symfonie Mahlera. Jest ich 10 i każda trwa ponad godzinę. Niesłychanie zróżnicowane rytmicznie i dynamicznie. Cisze i burze. Jak Żuławy i Tatry. No i tańce. A dla początkujących Beethoven.

I wiatraczek z przodu, co by symulował wiatr:)

W realu jest zawsze pod wiatr. W domu można mieć w plecy.

Myślę, że nie o to mu chodziło z tym szumem żeby trenażer naśladował :P

Looknij tu kolego:
http://facebook.pl/groups/szajbajk/search/?query=Trena%C5%BCer

Zależy jakich masz sąsiadów, w piwnicy poza godzinami ciszy nocnej masz prawo robić co chcesz, ale ludzie są różni...
Najgorzej mieć wscibskich sąsiadów.
Przerabiałem to kilka lat temu po wypadku.

Inne tematy z forum

Jaki rower dla wysokiej kobiety? (129 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu roweru, ale nie mam pojęcia jaki wybrać. Czy ktoś bardziej obeznany w...

Z Kościerzyny do Kościerzyny (3 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę, tj. 9 czerwca wybieram się na spokojną wycieczkę szosówką na trasie jak w...

trening interwałowy (24 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...