Trendy Hair Fashion

Fryzjerzy

Gdańsk, Do Studzienki 7/2

Pan Jakub zawiódł (1) To była moja pierwsza i niestety ostatnia wizyta w salonie. Koloryzacja... Aga najlepszy w Gdansku (1) Swietna koloryzacja + super ciecie + mila rozmowa= Pan Cezary, Merci Kasia Mateusz! (1) Mateusz to mistrz. Nie narzuca koncepcji, doradza, slucha uwaznie i pieknie... Atka
Polecam wszytskim (1) Zarówno ja jak i moje koleżanki za każdym razem wychodzimy z salonu... Karolina Fryzjer Jakub niestety zawiódł (1) Byla to moja pierwsza i niestety ostatnia wizyta. Starania byly, owszem, ale... Julia Ocena (1) Polecam serdecznie każdemu. Kapi Polecam!!! (1) Bylam u Pana Mateusza pierwszy raz. To wirtuoz nożyczek. Jestem bardzo... Dorota Mateusz Fryzjer godny polecenia. (1) Bardzo, bardzo polecam Mateusza. Fryzjer do którego nie boje sie chodzić. :)... Magdalena MISTRZ, MISTRZ, MISTRZ! MATEUSZ! (1) Naklepszy fryzjer u jakiego byłam. Robota pierwsza klasa. Mateusz, to fryzjer... Ania88 Nie polecam Karoliny! (1) W usług Trendy korzystałam kilka krotnie,tym razem postanowiłam pojsc do... Anonim Polecam Piotra (1) Do Piotra trafilem na poczatku roku '15... i tak juz zostalem. Wracam co dwa... Alan Kamil (1) Mogę odnieść się do poprzedniej negatywnej opinii na temat Piotra gdyż sam... katemess Super. (1) O salonie dowiedziałam, się od znajomej która była zachwycona. Postanowiłam... Monikaa PIERWSZA KLASA! (1) Witam serdecznie, długo szukałam fryzjera który spełni moje wymagania, i... Paulinaaaa UWAGA!!! Pani fryzjerka z salonu Trendy- Porażka!! (1) Pani pseudo-fryzjerka z salonu Trendy zrobiła mi masakrę na głowie i teraz... AG BARDZO, BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA. !!! (1) POLECAM PANA MATEUSZA, MŁODY, BARDZO MIŁY, DORADZI, IDEALNIE DOBIERZE KOLOR,... GOSIA trendy (1) Mój ulubiony fryzjer. Często zdaję się na obsługę w doborze fryzury i nigdy... Arek Mega zadowolona (1) Nie dziwie się że salon ma takie dobre opinie. Sama musiałam sprawdzić. Na... Natalia Danilczuk Nigdy wiecęj (1) Po przeczytaniu tak wielu pozytywnych opinii postanowiłam udać się do salonu... K. SUPER (1) Długo zastanawiałam się nad wyborem salonu fryzjerskiego, ponieważ bałam się,... A.