Trendy Hair Fashion

Fryzjerzy

Gdańsk, Do Studzienki 7/2

Koszmar :/ (4) Byłam dwa razy: Za pierwszym razem włosy obcinała mi p. Karolina. Miałam dość... Monika mam nadzieję, że wszystkie stałe Klientki pani Karoliny (1) się odezwą na forum i nie pozwolą, żeby jedna niezadowolona osoba psuła... Beata stała klientka Pani Karoli Arek - opinia (1) Do odwiedzin w salonie namówiła mnie moja dziewczyna, która korzystała... Arek
BOSKA FRYZURA , BOSKI SALONA , BOSKA OBSŁUGA (1) Jestem stałym klientem tego salonu i stałym klientem p. Karoliny ! Jest to... Jakub Super i profesjonalnie (1) Słyszałam wiele dobrych opinii o tym zakładzie, więc postanowiłam skorzystać... ... SUPER (1) Polecm ten salon!!! Już od ponad roku kożystam z usług TRENDY. Ani razu się... Gili Rozczarowana (1) Niestety po skorzystaniu z usług byłam zawiedziona, zamiast wycieniowanych... Zawiedziona Polecam Karolinę (1) Jestem stałą klientką salonu już od 3 lat. Dojeżdżam z Elbląga, ale na prawdę... Beti Kwestia fryzjerska ok.. ALE.. (2) Salon i obsługa bardzo sympatyczna- starają się, żeby klient był zadowolony.... Emilia Pani Karolina (1) Szczerze mogę wszystkim polecić panią Karolinę.Przemiła osoba, kreatywna,od... monika jak zwykle... (2) ... super :) jestem klientką salonu od 5 lat, najpierw na pańskiej, teraz na... Kaśka Paulina na plus! (1) Długi czas chodząc do Trendy, umawiałem się do kogo akurat można było. Efekt... Marcin PERFEKCJA-polecam Karolinę:)) (1) Bardzo polecam Karolinę, jestem bardzo zadowolona po wizycie, chociaż już nie... Marta dzikuję (1) Drogie panie jestem stałą klientką p.Kasi ale się dowiedziałam że pani Kasi... Angelika TYLKO KASIA (3) Zawsze chodziłam do Kasi.. Mała blondyneczka w kręconych włosach.... shaky Zadowolony (1) Wielokrotnie za równo ja, jak i moi znajomi obcinaliśmy się u Pani Pauliny.... Atek tak, tak i jeszcze raz TAK!!! (1) Moja pierwsza wizyta w salonie na Wrzeszczu i na pewno nie ostatnia! Byłam... od dziś stała klientka Zostałam fanką tego salonu! (1) Do salonu trafiłam za namową koleżanki, która jest stałą klientką. Trafiłam w... Zadowolona klientka M. - opinia (1) Musze zareagować w związku z niekorzystną opinią dla pani Pauliny. Jest ona... M. niezadowolony klient - opinia (1) Niestety ale ostatenio bardzo się zraziłem. Do Trendy chodziłem od 2 lat.... niezadowolony klient