Trojmiasto.pl schodzi na psy

z wielka przykroscia musze zauwazyc ze "portal regionalny" staje sie coraz gorszy. Rok temu mozna bylo spokojnie powiedziec - jezeli jakiejs imprezy nie ma opisanej na trojmiasto.pl to znaczy ze jej po prostu nie bedzie.

Tego lata - niestety - portal "zapomnial" chyba o 70% imprez w trojmiescie. Szczytem - no wlasnie czego? Niekompetencji? Lenistwa? - byla ostatnia sobota. Olbrzymi pokaz laserow, pirotechniki, swiatla i dzwieku na Skwerze Kosciuszki. Niestety moja wypowiedz tutaj to chyba pierwsza wzmianka na temat pokazu jaka sie znalazla na trojmiasto.pl

do roboty, panie i panowie z portalu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Trojmiasto.pl schodzi na psy

faktycznie nie zawsze jestesmy w stanie poinformowac o wszystkich imprezach, jakie odbywaja sie w Trojmiescie, nie zawsze docieramy do organizatorow. Pragne jednak sprostowac informacje, ze nie bylo informacji o imprezie z pokazem pirotechnicznym na Skwerze Kosciuszki,
http://www.trojmiasto.pl/info_imp.phtml?id_imp=27207 - pod tym adresem, na haslo pokaz pirotechniczny, czy w kalendarzu pod data 28.09 mozna bylo ja odnalezc w naszym serwisie.
Jednoczesnie dziekuje za wszelkie uwagi, postaramy się zwracac wieksza uwage naszych czytelnikow na imprezy masowe, pomimo faktu, ze nie podlegaja naszemu patronatowi.

Re: Trojmiasto.pl schodzi na psy

Polecam uwadze zwłaszcza Skwer Kościuszki w Gdyni. Dzieje się tam naprawdę bardzo wiele, a bardzo duża liczba ludzi przepuszcza takie imprezy z powodu niedoinformowania :(

Inne tematy z forum

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...

Gdzie wynajem busa ? (12 odpowiedzi)

Polecicie jakąś firmę na wynajem busa ? Planujemy pojechać większą grupą do Zakopanego na kilka...

Wyroby z bursztynu - gdzie tanio kupię??? (4 odpowiedzi)

Mam pytanie gdzie można tanio kupić wyroby z bursztynu??? Może ktoś wie.