Trójmiejscy freeganie. Szukają dobrego jedzenia w śmietnikach

Opinie do artykułu: Trójmiejscy freeganie. Szukają dobrego jedzenia w śmietnikach.

Czy zjadłbyś coś, co wcześniej było w śmietniku? Pewnie większość osób to pytanie co najmniej zniesmaczy, a może nawet oburzy. Są jednak ludzie, którzy regularnie przeszukują sklepowe kontenery z odpadkami. Nie robią tego z powodu trudnej sytuacji materialnej. Robią to, ponieważ wierzą, że każdego dnia trafiają tam ogromne ilości wartościowych produktów, które nadal nadają się do spożycia.

Freeganizm, czyli antykonsumpcyjny styl życia, z roku na rok przyciąga coraz więcej osób, choć ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brednie, nikomu nie odejmują z ust zbierając to jedzenie, ubogie rodziny takich rzeczy nie robią, bo albo się wstydzą albo nie wpadły na taki pomysł.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gratuluję wyobraźni autorce :)

Artykuł zmyślony bo trojmiasto jak zawsze liczy na kontrowersje, też mogę kupić jedzenie i sfotografować koło smietnika . pozdrawiam,
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

same oszczednosci

Nie bede musiala pierdziec zeby napedzic auto. Dzieki grzebaniu w smietniku zarobie na lpg.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

arystokratka kowale

Zaraz obskocze smietniki na kowalach to oszczedze na czynszu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jutro wyruszam na łowy

Przerzucam sie z zupek chinskich na grzebanie po smietnikach. Jestem mała jak pchła to wejde cala do kontenera.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Freeganie?

Zwykli kloszardzi, jak można żreć coś go leżało w śmietniku??
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Następny wariat czy tylko żartowniś?

Te gotowe mrożonki to trutki nawet prawidłowo przechowywane, a takie rozmrożone ze śmietnika po zepsutej lodówce to toksyczny biohazard.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mięso przywiozłeś ze śmietnika? Jeśli to nie jest trolling to masz nierówno pod sufitem.

Kto promuje takie chore patologiczne zachowania?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ankieta-wiem kto by zjadł

Szpilek :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

I to jest kwintesencja przysłowiowego Januszyzmu.

Parawaning przy tym to blotka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0