Trójmiejskie Targi Mieszkań

Temat dostępny też na forum: Rozrywka
Już w ostatni weekend października masz szansę zobaczyć najlepsze oferty w jednym miejscu! Zapraszamy na Trójmiejskie Targi Mieszkaniowe!To wyjątkowa okazja, żeby w jeden weekend:- poznać najnowsze inwestycje mieszkaniowe w Trójmieście,- sprawdzić specjalne oferty i promocje dostępne tylko podczas targów,- porozmawiać z Doradcami, poznać możliwości wykończenia swojego wymarzonego ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wybieram się

Fajnie, że jest jakaś impreza deweloperska bo jesienią nie było w Gdańsku
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaintersowany

Też wpadnę zobaczyć

Nie warto

Nie warto chyba że chcecie się sparzyć na ofercie jednego dewelopera który nie może nic sprzedać skoro w ofercie ma 1000 mieszkań

A będą jakieś promocje na ceny mieszkań w Rumi?

Szukamy z mężem czegoś taniego poza Gdynią
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie będzie chyba że Eurostyl coś buduje obok was bo na innej oferty nie ma to liczyć

Duża oferta

Piszą o tysiacy mieszkań, to duży wybór!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest totalny zastój w sprzedaży stąd takie wybór

Ceny mieszkań są znacznie przeszacowane, rynek czeka na grubą korektę

Też się dziwię że jeden deweloper ma aż 1000 mieszkań w ofercie, coś mu widać nie idzie sprzedaż ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będę :-)

Fajnie, że znów pojawia się wydarzenie dla osób szukających mieszkań w Gdańsku brakowało takiej imprezy. Trójmiejskie Targi Mieszkań to dobra okazja, żeby zobaczyć aktualne oferty i porozmawiać w jednym miejscu.

Szkoda tylko że to nie są Targi a bardziej drzwi otwarte jednego dewelopera, moim zdaniem trochę oszustwo

A ja idę na Targi

Pójdę na Targi bo może uda mi się wybrać idealne dla mnie mieszkanie bo jest w czym wybierać - 1000 mieszkań i przy okazji odbyć spacer w pięknym otoczeniu Śródmiescia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zastanawiam sie nad mieszkaniem na Dolnym miescie

Moim zdaniem tego jeszcze dzisiaj nie widać, dużo remontow i budow, ale ta dzielnica za kilka lat będzie na topie. Mieszkałem na Dolnym kilka lat i tam jest naprawdę fajny klimat, i troche na uboczu jednak. Eurostyl tam tez sporo buduje i teraz jest czas na kupowanie bo za kilka lat mieszkania tak blisko centrum będą już wogole poza zasięgiem, jak wszędzie na zachodzie.

trochę racji w tym jest

to rzeczywiście niedoceniana dzielnica, a chyba jedna z niewielu w okolicach centrum, gdzie da się swobodnie mieszkać bez takiego natłoku turystów

Nie warto

Nie warto wybierać się na to wydarzenie chyba że chcecie zobaczyć ofertę jednej firmy, szkoda że deweloper chce znać do siebie klientów, myślę że to jednorazowy strzał, jak ludzie zobaczą o co chodzi to więcej na targi nie pójdą, a szkoda bo w Trójmieście mamy fajne wydarzenia z tej grupy