Troszkę się zawiodłem...

Byliśmy z paczką znajomych na pizzy w 4 stronach świata i skorzystaliśmy ze zniżki na pizzę studencką. Niestety ku naszemu zaskoczeniu okazało się, że zamawiając pizzę studencką, w cenę nie jest wliczany sos do niej (np. ketchup). Musieliśmy dopłacać 2 zł. Kiedyś tak nie było, więc zdziwiły nas bardzo nowe , bardzo złe "zwyczaje". Naprawdę nie tędy droga. Proszę nawet zwiększyć cenę podstawową pizzy studenckiej i żałośnie nie wymagać dopłat za sos, który jest INTEGRALNĄ CZĘŚCIĄ TEGO DANIA. Czy Widzieliście Państwo, aby ktoś jadł pizzę bez sosów? Bardzo się zawiedliśmy! Słabe zagranie marketingowe wg mnie. Ale i tak pozdrawiam : )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Troszkę się zawiodłem...

proszę nie mówić ze sos jest integralną częścia pizzy. Ja sam i wiele moich znajomych je pizze bez sosu.
Dobra okej sosy płatne to dla niejednego przyslowiowego "biednego" studenta przegięcie ale prosze nie pisać takich bzdur.

pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Popieram, ja również nie używam sosu do pizzy i nie widzę w tym nic nienormalnego
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

tradycyjnie pizzę je się bez sosu
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

pizzy nie je się z sosem! Integralna częścia do pizzy jest sos ale jako podkład pod pizze, który jest już wliczony w cenę! Widać jak się znasz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1