Re: Trudno znaleźć pracę po 50-tce?
W UP zawsze trafiałem na Panie w wieku dojrzałym tj. własnie 50 +, jesli nie 60 +, które na pytanie o staże, praktyki lub oferty pracy mówiły, że takowych 'na chwilę obecną' nie mają i radziły mi szukać przez portale lub składać osobiście. Oferowały mi też pomoc w szukaniu pracy w postaci propozycji pracy, które miałbym dostawać raz na 2/3 miesiące !!! Ja dziękuję za taką pomoc ;-) natomiast parę razy spotkałem tam 2 osoby (dziewczyna i chłopak) w wieku 30-35 lat, które od razu wysłały mnie latem na płatny 3 miesięczny staż. Nic nie wiesz o moim doświadczeniu zawodowym i wiedzy, a się wypowiadasz. Moje CV, które można znaleźć w necie jest bardzo stare. A to, że siedzę w necie to też nie Twoja sprawa !!! Może piszę przez telefon lub mam firmowy Internet, tak trudno to pojąć ?? I mój czas pracy jest nienormowany, proste ?? Poza tym skoro jesteś taka mądra, znasz języki obce i masz wieloletnie doświadczenie i cytując nick 'za stara' na krajowe oferty, to co tu jeszcze robisz ??!! Wyjeżdżaj stąd czym prędzej. Nikt po Tobie płakać nie będzie.
2
8