Tu Można Marzyć

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdańsk, Opata Jacka Rybińskiego 25

Zdzisław Giedroyć - opinia (1) Świetne miejsce, bardzo smaczne dania. Polecam Zdzisław Giedroyć KJ - opinia (1) Menu bezmięsne zaskakująco ubogie jak na te czasy. Do tego spotkała mnie... KJ Grazyna - opinia (1) Wspaniałe miejsce gdzie jest bardzo miła obsługa.wlasciciele i menadżer owiec... Grazyna
M. - opinia (1) Miłe, przytulne miejsce ze świetną kuchnią! Ceny zaskakująco rozsądne! M. Katarzyna - opinia (1) Również przyszłam ze znajomym z czystej ciekawości, ponieważ kawiarnię Pana... Katarzyna Maciek - opinia (1) Odwiedziłem kilka razy. Za każdym razem pozytywne zaskoczenie. Stynka -... Maciek Pysznie i z klimatem (1) Fantastyczna kuchnia...wszystko świetnie przygotowane i przepełnione smakiem... Patryk L. Klara - opinia (1) Tu mozna marzyc to restauracja o niezwykle osobliwym uroku. Uwazam,ze jeden z... Klara Ola - opinia (1) Zupa dyniowa i fenkuł pierwsza klasa !!! Ola miejsce dla mieszkancow (1) Cieszę się że w Oliwie w koncu są miejsca, które prowadzą lokalni mieszkańcy!... Nataliapantera super miejsce (1) Ja osobiście polecam to miejsce na śniadania ! Miałem okazję odwiedzić z... Hiszpan