Tulejki

Czy mozna gdzies na terenie 3miasta kupic tulejki do dampera? Pytałem jedynie w MK bike-u, ale tam nie mieli, wydaje mi sie ze tulejki do dampera są jak Yeti, kazdy wie ze istnieją ale nikt ich nie widzial:/

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tulejki

idziesz do pana tokarza , mowisz poprosze tulejki do dampera a on odpowieda tak juz sie robi.. i masz.

tokarz odpada, dorobiałem niejednokrotnie i bylo z nimi zawsze cos nie tak, albo za twardy materiał, albo minimalnie za duze lub za małe itp.

Karlos napisał(a):

albo minimalnie za duze
> lub za małe itp.

to powiedz temu Panu tokarzowi że jest dupa a nie tokarz.

Minimalnie tzn. 0,2 milimetra itp, pewnie wina sprzętu, no i powinny byc tulejki aluminiowe, a nie z twardej stali

popatrz po allegro, jakiś czas temu wystawiał się gościu z tulejami. robił je z alu i tytanu, wyglądały naprawdę si :)

a tutaj cały damper za 32 złote!

http://allegro.pl/item136452644_amortyzator_powietrzny_air_shox_nowy_super_cena.html

ale co za problem u tokarza zrobic tulejke z alu? co za problem zrobic tulejke z dokladnoscia do 0,1 mm?

co za problem napisac czy mozna gdzies kupic w sklepie?;)

ja nigdzie nie widzialem....nic nie wiem ..niczego nie widzialem....z tymi tulejkami to pewnie tak jak w korkami od 5 letnich amorow....

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...