Tuniki oversize

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Cześć,
czy wiecie gdzie znajdę w Gdańsku tuniki oversize, luźne aby maskowały niedoskonałości pozostałe po ciąży? Na allegro niby oversize a robione chyba dla 15-latek...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tuniki oversize

Takoe tuniki znajdziesz w kazdym sklepie, sa w: sinsay, queen, zawsze mozesz kupic o 1-2 rozmiary wieksza zwykla bluzke.
W new yorkerze sa takie fajne dżeginsy, z zamkami na biodrach, maja wyskoka/szeroka gume ktora maskuje brzuszek, sama mam takie i chce kupic jeszcze jedna pare bo sa swietne, kosztuja 80zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja widziałam dzisiaj fajne, modne 'ala' dresowe na rynku w Kolbudach i to całkiem w przystępnej cenie...

Na hali targowej w Gdańsku mają takie tuniki i sukienki różne w większych rozmiarach:)

dzięki :)

Niestety czasami się trafia na chińskie ubrania one mają zaniżoną rozmiarówkę i nawet na chudych są pewnie za małe :) MImo wszystko chętnie kupuje w internecie ostatnio taką tunikę image upolowałam na http://www.modbis.pl Mój brzuszek jest większy ot tak bez powodu ;) ale bluzka pasuje i czarny mimo wszystko też trochę maskuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Sklepy internetowe z odzieżą męską - proszę o opinie (26 odpowiedzi)

Polecilibyście sklepy internetowe, w których można dostać markową, męską odzież?

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

sucha skóra (78 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...