I Komunia Św. w Zielonej Bramie (1) Zleciliśmy organizację I komunii Św. naszej córki i NIE zawiedliśmy się.... Aleksandra C. Jadwiga - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu, to już nie moja pierwsza... Jadwiga statek EWA (1) 30.05.10.plynelam okropnym statkiem EWA z Sopotu na Hel.Obsluga fatalna. Nikt... K.GRYNKIEWICZ
miejsce atrakcyjne (2) Warto odwiedzić lecz ostatnio molo wymaga ogromnych remontów:) Eliza Bardzo miło i konkretnie (1) Z pośrednictwa biura skorzystałam dwukrotnie. Pani z biura potrafiła doradzić... Ania oby tak dalej (1) miła obsługa, super doradztwo - wszystko się sprawdziło co oczekiwałem ,... m ch polecam (1) Ronilismy z nimi szkolenia w Warszawie, Zakopanem, Jatrzębiej Górze, w... Danus Wspaniale wspomnienia na cale zycie. (1) Od czego by tu zaczac... Same pochwaly na usta mi sie cisna. Stoppowka jest... Emcia Wszystko O.K (1) Bardzo miła obsługa, rzetelne informacje, warte zaufania. Marian Wyjątkowy przewodnik! (1) Najwspanialszy przewodnik z jakim miałam przyjemność wędrować po pięknych... Magda udany pobyt (1) Nasz pobyt w pensjonacie uważamy za bardzo udany. Mieszkanie jest ogromne i... Karolina Hotel R E W E L A C J A ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) Jest to najlepsza resteuracja w jakiej byłem. Obsługa super, jedzenie... murphy brama wyżynna (1) Czy miasto nasze jest tak biedne, że mus na Bramie Wyżynnej umieszczać... Aleksandra Baraniak Polecam (1) Przyznam szczerze, że z pewnym niepokojem wybierałam się na wyjazd po... Kasia Podziękowania (1) Niedawno organizowałam przyjęcie urodzinowe dla Cioci. Przyznam się szczerze... Basia fajne miejsce (1) fajne miejsce Renata Miło i spokojnie! (1) Piekne urokliwe miejsce na obrzeżach miasta. Standard wysoki, kuchnia... Antonina Super!!!Polecam!!!!..:) (1) Super Hotel i Spa ...profesjonalne i godne polecenia ..Miła atmosfera..:) Monika i Ania SUPER HOTEL (2) Naprawdę świetnie spędziliśmy czas. Od rana same atrakcje, nie można się... Karolina Wesele w "Bałtyku" (1) Byliśmy gośćmi na weselu w "Bałtyku" 30.04.2010. Ogólne wrażenie... Pollus78