Fatalna obsługa (1) Niestety muszę przyznać, że nie jestem zadowolony z obsługi w tym hotelu.... Paweł Handlowiec W-wa - opinia (2) Skorzystałem z pokoi Montecassino de luxe byłem tam przez 3 doby poziom na... Handlowiec W-wa Komunia (1) Jestem zachwycony obsługą i zorganizowaniem Komunii mojego dziecka .Pełen... piotr
Gorąco polecamy (1) Witam Byliśmy u Angeliny i Adam pierwszy raz 2 lata temu. Teraz spędziliśmy... Jacek Marita - opinia (1) Pokoje gościnne czyste, zadbane i przytulne, można tam spędzić mile urlop jak... Marita prawdziwa opinia (1) niewiem kto pisze te opinie chyba właściciele budynek stary za oknem stukot... benek UWAGA (2) Uwaga na obsługę.Jak opuszczacie pokój HOTELU VELAVES wielokrotnie sprawdżcie... A Masakra, pijany recepcjonista (1) Witam, chciałbym ostrzec przed Mini hostelem. Zaqkupiłem 3 dni w hotelu... wit Zgodność opisu ze strony. (2) Zamówiłem pokój w tzw. III standardzie dla 4 osób. Dostałem pokój 3+1... Marcin Miśkiewicz tanio i kameralnie (4) fajne miejsce do przenocowania na kilka dni w Gdańsku. Kwatery w zabytkowym... Nefre Miły weekend (1) Jesteśmy zadowoleni z pobytu.Pokoje z łazienkami czyste, ładnie... M i rodzinka nie polecam (1) Pokoj maly, zapach dymu papierosowego, ktorego nie dalo sie wywietrzyc.... frank Bardzo przeciętnie (1) Witam, Przede wszystkim cena nieadekwatna do standardu. Na stronie... Michał sylwia - opinia (1) super wesele było sylwia świetne miejsce!!! (1) bardzo polecam hostel. bardzo ciekawie urządzony. miła i sympatyczna obsługa.... pendulumfans:) sam zdecyduj (1) Hotel w pięknym pałacyku, śliczny park, piwniczny pub. Dobre miejsce na... Tomek Dobra lokalizacja oraz gustownie zaprojektowana budowla. (1) Świetna lokalizacja, bardzo ładna bryła budowli, wręcz niespotykana w... M.T. Rewelacja (1) Wszystko w jak najlepszym porządku: świetna obsługa, super pokoje, jedzenie w... Hubert Gorąco polecam! (1) Miałam przyjemność spędzić w Villi Fred weekend. Kontakt z właścicielem... Ula i Bartek Dom w starym stylu (1) Wspaniały stary dom z zabytkowymi meblami. Położony "kawałek"od plaży.Z... Jarosław Nowikow