Słaby Hotel (1) Spędzałem Weekend wraz z narzeczoną w Hotelu Gryf. Co mnie zraziło to podczas... Cinek .... (3) Pan posredniczacy w wynajmie jest delikatnie mówiąc nieuczciwy. 10 dni przed... wczasowiczka solidne (1) Solidne bo już sporo wyjazdów mam za sobą właśnie z tego biura. Także, fajne... Olga
Dobre, sprawdzone (1) Fajna strona www.agmatour.pl. Mają wszystkich touroperatorów Itakę, Rainbow,... Adam Szkolne Schronisko Młodzieżowe w Gdańsku (1) przyjechałam na kilka dni, schronisko świetnie położone-blisko zarówno do... Ak Dochaa - opinia (2) idealne miejsce żeby sie zrelaksować i zapomnieć o wszystkim. pary mogą sie... Dochaa kurs pilotów. (1) PTTK-OM w Gdyni jest "instytucją"wyciągającą pieniądze!nie przygotowują do... Rozczarowana. Polecam (1) Miła przyjemna atmosfera nic dodać nic ująć a przy odrobinę szczęścia można... Jakub Piasecki rewelacja (1) tanio, czysto i parking w cenie..., spędziłem tu tydzień i jestem zadowolony Krzysiek Milka - opinia (1) Byliśmy w Bartanie na weselu przyjaciół. Piękna sala, przemiła... Milka Bardzo dobra kuchnia, wspaniała atmosfera, tanio i blisko do Morza. Jadę za rok! (1) Bardzo dobra kuchnia, wspaniała atmosfera, tanio i blisko do Morza. Jadę za... Wczasowicz znowu (2) wróciłem wczoraj do 3miasta pierwsze kroki skierowałem do Katedry po 19 lecz... massatom domowo (1) miła obsługa, w centrum Gdańska, darmowy dowóz z dworca plus ekstra... gościu cudo (1) Katedra przecudnej urody. A organy!!!! Nie ma piękniejszych na świecie Ewa Niezwykłe miejsce w Gdyni (1) Hotelik położony blisko centrum Gdyni ok. 15 min spacerkiem. Po otwarciu... Grzegorz Rewelacyjna obsługa (1) Pani prowadząca to biuro jest rewelacyjna. Miła, uprzejma. Z ogromną... Marta i znajomi Naprawdę super (1) Naprawdę piękne miejsce, podwórko aż samo zachęca do odwiedzin bardzo czysto... masza podziękowanie (1) Gościłam w Hotelu w ramach PAKIETU WIELKANOCNEGO. Jestem bardzo zadowolona.... Danuta Orłowska pobyt sanatoryjny (1) Moi rodzice korzystali z pobytu sanatoryjnego w Krynicy Zdroju za... Dorota Olszewska KMB wycieczki i wczasy tylko z tym BIUREM (1) Wyjechaliśmy z tym biurem do Egiptu .Było naprawdę super hotel AQua BLUE... LUI