ADI Travel - 100% udane wczasy i wakacje !!! (1) Jesteśmy stałymi klientami Agencji Turystycznej ADI Travel. Obsługa na... Piotr i Mirka DOBRY HOTEL ZA ROSADNA CENE (1) Wyposazenie w pelni dla ludzi ktorzy sa w delegacji kuchnia .tv, czyste... Mariusz Ani i Gabriel - opinia (1) Piękny hotel, wspaniale urządzony, apartament urzekł nas czystością i... Ani i Gabriel
delicje i dobry nastrój (1) Nie zgadzamy sie z niepochlebną opinią o restauracji Wave. Naszym zdaniem... morawa krzysiekg82 - opinia (1) super hotel, przystępne ceny. bardzo "świeży", piękny, ładnie wykończony.... krzysiekg82 Jestem mile zaskoczona (1) Kiedyś byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego Hotelu. Kiedyś wybraliśmy... Monika SPA w BRYZIE = 100% satysfakcji (1) Samo patrzenie na budynek SPA już sprawia przyjemność. Co jest w środku nie... asia I KL. (1) Najwspanialszy hotel jaki znam. Klimat, widoki, jedzenie WSZYSTKO SUPER!!! asia rewelacja!!! (1) mieliśmy tam wesele!!!było naprawdę super!!!ceny przystępne,obsługa bardzo... pierwsza para młoda 2010 Uroczy pobyt (1) Byliśmy na Balu Walentynkowo - Karnawałowym. Świetna infrastruktura hotelu -... Szczęśliwa... WALENTYNKI 2010 (1) Skorzystaliśmy z pakietu walentynkowego oferowanego przez Hotel Górski,... łukasz i ola impreza karnawałowa (1) Polecam wszystkim ktorzy chca potanczyc sobie. Muzyka idealnie dobrana przez... wiolak Polecam (1) Świetna zabawa dla dużych i małych POLECAM Maciej Świetna restauracja! (2) Jestem bardzo zadowolony z wizyty w restauracji w tym hotelu. Wpadłem tam... Jarek Godny polecenia (1) Polecam zarówno na pobyty biznesowa jak i dla turystów, dobra lokalizacja,... Wiktor o Barwiku :) (10) poczatkowo bardzo ucieszylam sie na mysl wyprawienia wesela mojej corki w... joanna :) (1) Jak najbardziej polecam, wszystko było w porządku, poczynając od wyposażenia,... Darth Simba Pomysł trafiony, realizacja jak zawsze- fatalna (2) Europejska Noc Naukowców pomysłwarty polecenia i prosze go powtarzać jak... aga SYLWESTER 2009/2010 (1) BARDZO GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM BYŁO FAJNIE FAJNIE I PRZYJEMNIE I IMPREZA DO... GOŚĆ Mieszkac tu to przyjemnosc. (1) To piekna zabytkowa kamienica a w niej hotelik. Polozony na najpiekniejszej... zofia