Rewelacja (1) Oferta dopasowana idealnie to wymagań klienta,przesympatyczna obsługa.Szeroka... Agnieszka i Piotr Wspomnienia po zabawie karnawałowej (1) Jezeli chcecie się dobrze bawic przy swietnej muzyce a do tego wypocząc na... Mika Pozostwia wiele do zyczenia (1) jedynym plusem jest lokalizacja, bo na pewno hotel nie jest tani biorąc pod... Nana
pozytywnie (2) W poniedziałek wieczorem wraz z mężem wybraliśmy się na kolację do Radissona.... Halina super :) (1) smaczne jedzenie, obsługa na wysokim poziomie, dużo ciekawych atrakcji,... P. POLECAM (1) Jestem osobą, która lubi jeść poza domem. W tej restauracji byłam parę razy... Basia Sz. Gorąco polecam (1) Polecam to miejsce, bajeczne położenie, wielka kultura, każdy detal... Marta Naszym zdaniem najlepszy hotel na Helu (1) Juz kiolejny raz korzystamy z wypoczynku w Domu Zdrojowym i nigdy sie nie... zadowoleni goscie Opinia firmy (1) Polecam wszystkim Firmom,ponieważ ceny są przystępne możliwość wystawienia... Firma Moja opinia (2) Ja mieszkałem w 2 osobowym pokoju z łazienką. Wybraliśmy pokój ze wspólnym... Zadowolony Gość Polecam!!! (1) Przyjemne miejsce. Miła obsługa. Poznałem też właściciela. Bardzo kulturalny,... jaro.jarm Anonim - opinia (1) Ośrodek naprawdę jest cudowny... . To znaczy ja nie jeżdżę w szkółce ale na... Anonim .... (2) Strona www zachęciła nas do skorzystania z pobytu weekendowego i...... od... olcia Klacja w RESTAURACJI WAVE (1) Z przykrością muszę stwierdzić że jakości kuchni w restauracji WAVE... Davinci bardzo profesjonalna firma (1) zawsze na czas, miła obsługa . ogólnie duży plus GG Restauracja in Azja (1) Bylismy dzisiaj na kolacji w restauracji in Azja w Hotelu Sheraton. Ceny nie... Alan Spacer wokół jeziora i obiad z rodzina (1) Najpierw weekendowy spacer wokół jeziora z rodziną, potem obiadek w... Marta Opinia bardzo pozytywna:) (1) Wszystko oczywiście na tak:) obsługa,czystość,wyposażenie pokoi,pyszne... Magda i Marek sylwester 2009/2010 (1) Było super, a jedzonko zwłaszcza na stole wiejskim smakowite. Muzyka tak... Korymila Sylwester 2009/2010 (1) Witam Wszystkich! W hotelu Velaves spędziłam Sylwester w tym roku. Powiem wam... Aizhan Kowalska