Kamil z rodziną z Warszawy - opinia (1) Spędziliśmy z rodziną bardzo miły weekend w Hotelu Vega. Pokoje przestronne i... Kamil z rodziną z Warszawy polecam bardzo! (1) sprawdzone miejsce pod względem jakości i poziomu obsługi, Urokliwy ogród,... Anna POLECAM (1) Orzechówka to urokliwe miejsce w którym przeżyłem przemiłe chwile wraz z moją... Paweł R.
polecam!! (1) Polecam Justhostel,cena przystępna, obsługa miła i sympatyczna, cicha i... Hala żenada - (1) podobno ma to być nowość - kuchnie z różnych stron świata w niedzielę... tadeusz pan Panie są uprzedająco miłe, ALE.... (1) potem zaczynają się schody. Domagają się szybkiej wpłaty bo jest jakoby... Agbur_2005 polecam (1) ostatni weekend spędziłam wraz z rodziną w Gdańsk i polecono nam nocleg w... Ewa Kuba - opinia (1) Niejednokrotnie korzystałem z usług JustHostel i zawsze wyjeżdżałem... Kuba wesele (1) 12.09.2009 mieliśmy wesele w Gościńcu Stoppówka w Leźnie (okolice trójmista).... Michał M Czechy (1) Byłem z tym biurem w Libercu. Świetny 4* hotel w bardzo dobrej cenie.... Marek Jak dobrze się wyspać to tylko w Annie:)) (1) Pokoje Villi Anna są czyste, ciepłe i ciche. Każdy pokój ma własną łazienkę... Agnieszka Pełen profesjonalizm (1) Zdecydowanie polecam to biuro. ADI travel pomogło mi spełnić moje marzenia... Jarek Obsługa (1) Byłam już kilka krotnie w tej restauracji, to co mnie zachwyciło podczas... Izabella Wydra Mieszane uczucia (1) Panie są bardzo miłe przy prezentacji ofert. Starają się znaleźć... quelle Darek - opinia (1) W restauracji Mitro odbył się nasz obiad po ślubie. Gdy dojechaliśmy na... Darek Hotel rzeczywiście z duszą (1) Ten Hotel polecam wszystkim, którzy cenią sobie jakość i kulturę obsługi. Na... Miro Polecam (1) Mimo wielu negatywnych opinii o tym hotelu, jakie przeczytałam przed podróżą,... Mała anna - opinia (1) polecam wszystkim którzy chcą odpocząc ja jestem bardzo zadowolona. anna Wakacje na 5 (1) Po raz kolejny BEZ niespodzianek. Wakacje na Rodos- rewelka! Polecam biuro,... Krzysztof Super Lokal (1) Wesele jak najbardziej polecam w hotelu Orle! Obsługa znakomita, jedzenie... Panna Młoda