Twoje dziecko przed obiektywem

witam,

poszukuję rodziców z Gdańska z dzieckiem, chłopcem w wieku ok 8-10 lat, którzy zgodziliby się, by ich dziecko zapozowało do kilku fotografii. Planuję wykonać kilka fotografii na konkurs fotograficzny o tematyce dziecięcej i potrzebuję modela. Możemy to wykonać w formie np. niedzielnego spaceru: chodzi o fotki np. na rowerze, chuśtawce itp. Gwarantuję świetną zabawę !!! Rodzic może być obecny podczas sesji, żeby doglądać malucha. W zamian proponuję odbitki z sesji, które mogą stanowić świetną pamiątkę.
Galeria moich fotografii: www.tegieer.net
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Twoje dziecko przed obiektywem

facet, a nie masz jakichś przyjaciół z dzieciakami? ty masz pod równo deklem żeby takie rzeczy przez internet załatwiać? trzeba być skrajnie naiwnym żeby myśleć że ktokolwiek się zgłosi. może poza chłopakami z kryminalnego.

albo ci artyści są jacyś głupi, albo gazet nie czytają. cały czas zakładam, że gościu naprawde miał dobre intencje. bez odbioru

dla Twojej informacji:
1) znajmych z dziecmi mam, ale nie w tym wieku,
2) nie raz juz znalazlem modeli do wlasnych sesji poprzez podobne ogloszenia - ile mozna znajomych fotografowac, caly czas te same twarze mialbym na zdjeciach...
3) napisalem przeciez, ze rodzic bedzie obecny podczas sesji oraz podalem linki do swoich stron www, jestem zalogowany na forum, prowadze zarejestrowana dzialalnosc gospodarcza, wiec chyba latwo mnie sprawdzic co nie...
4) a na koniec jest to obopolna kozysc: gdyby rodzice, chcieli wykonac sesje zdjeciowa swojego dziecka u profesjonalnego fotografa, z odpowiednim sprzetem i oswietleniem, obrobka, odbitkami, to musieliby zaplacic kilka stowek, a tak moga miec ciekawe zdjecia na pamiatke zupelnie za darmo.
Nie kazdy jest zbokiem i zwyrolem... zycze troche wiecej wiary w ludzi. pozdrawiam

aaa i zapomnialem dodac, ze bedzie podpisana umowa oraz tzw. model release, gdzie bedzie jasno okreslone w jakich celach, gdzie i na jakich polach eksploatacji bede mogl wykorzystac fotografie. wszystko jawnie, legalnie i z poszanowaniem prawa autorskiego...

a dla zainteresowanych tu jest link do strony konkursu ------------------>
http://www.foto.pacanow.eu/
kazdy, kto wejdzie na mojego bloga www.news.tegieer.net moze poczytac o nagrodach i wyroznieniach, ktore wczesniej zdobywalem w konkursach foto.
pzdr

dobra stary. przesadziłem wczoraj bo mi już lekko wino w głowie szumiało. po prostu przeczytałem poniższy artykuł i jakaś kontrolka mi się zapaliła niepotrzebnie

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.php?id_news=32113

przepraszam za niesłuszne i niczym niepodparte sugestie

spoko nie gniewam sie, pelno zwyrolstwa teraz na swiecie :)
pzdr

Inne tematy z forum

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (13 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

muza na dziś (777 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Domki letniskowe w dobrej cenie (19 odpowiedzi)

Witam. Już się rozglądam za miejscem na przyszłe wakacje i na myśli mamk jakieś fajne i duże...