W dniu dzisiejszym(19.04.2012) o 9.30 przystąpiłam do pierwszego w moim zyciu egzaminu na prawo jazdy.Kursy rozpoczelam z sercem w gardle bo nigdy nie widzialam siebie jako kierowcy.Wyklady prowadzil Pan Jerzy ...konkretny facet tak powiedziałam mojemu męzowi po kolejnych wykladach.Po piatym wykladzie juz bylam pewna jednego na sto procent "to pan Jurek jest tym człowiekiem który nauczy mnie jezdzić". Zapisalam się wiec do Niego.I wiecie co....to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu.Ten człowiek naprawde zna się na swojej pracy i jest w tym świetny.Nauka przebiegła w szybkim tempie a ja po 30godzinie byłam zła że to już koniec bo nauka przy takim człowieku to sama przyjemnosć. I wiecie co......ZDAŁAM ZDAŁAM ZDAŁAM!!!!!! za pierwszym razem.Jak by to ujoł mój Guru "o to walczyła Polska w 45-tym" :-) Panie Jurku jeszcze raz za wszystko Panu dziękuje i jestem dumna z tego że mogłam być Pana kursantką.Wiecej takich instruktorów a wasze prawko jest na wyciągnięcie ręki.Jesli chcecie cieszyć sie tak jak ja to w100% polecam Pana Jerzego.