Typek pijący piwo/ wino pod blokiem

Ostatnio spacerowałam z synkiem ulicą Stryjewskiego obok przystanku, gdy nagle podbiegł do mnie z pięściami ten pijak spod bloku , wystraszyłam sie bardzo, gdybym nie odskoczyła i zaczęła do niego wymachiwac to nie wiem jakby sie to skończyło. Człowiek ten odbiegl i spowrotem stanął pod blokiem z tym alkoholem, czy do kogoś tez sie czepial bez przyczyny??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Typek pijący piwo/ wino pod blokiem

on jest chory psychicznie dziwie sie ze jeszcze nie zamkneli go w psychiatryku.znajoma z lumpeksu koło kraska pobił na klatce schodowej a policja nic z tym nie robi.zenada.strach tam isc bo nie wiadomo co sie moze stac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

chodzi o pike?

nie wiem jak na niego mówią, taki niski typek, raz mowi dzień dobry a innym razem skacze do bicia.

Nie chodzi o pike poka nie jest szkodliwy chodzi o tego modego ze stryjewskiego kolo starej biedronki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

burak/bursa

takze mi się nie podoba że pije pod klatką i na to patrzą dzieci

Skąd oni maja pieniędzy tyle na to..? Nie pracują nigdzie, niczym się nie trudnią.
Zwykły człowiek traci pracę i ma pełne portki że na podstawowe potrzeby nie starczy!

Inne tematy z forum

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...