Typek pijący piwo/ wino pod blokiem

Ostatnio spacerowałam z synkiem ulicą Stryjewskiego obok przystanku, gdy nagle podbiegł do mnie z pięściami ten pijak spod bloku , wystraszyłam sie bardzo, gdybym nie odskoczyła i zaczęła do niego wymachiwac to nie wiem jakby sie to skończyło. Człowiek ten odbiegl i spowrotem stanął pod blokiem z tym alkoholem, czy do kogoś tez sie czepial bez przyczyny??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Typek pijący piwo/ wino pod blokiem

on jest chory psychicznie dziwie sie ze jeszcze nie zamkneli go w psychiatryku.znajoma z lumpeksu koło kraska pobił na klatce schodowej a policja nic z tym nie robi.zenada.strach tam isc bo nie wiadomo co sie moze stac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

chodzi o pike?

nie wiem jak na niego mówią, taki niski typek, raz mowi dzień dobry a innym razem skacze do bicia.

Nie chodzi o pike poka nie jest szkodliwy chodzi o tego modego ze stryjewskiego kolo starej biedronki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

burak/bursa

takze mi się nie podoba że pije pod klatką i na to patrzą dzieci

Skąd oni maja pieniędzy tyle na to..? Nie pracują nigdzie, niczym się nie trudnią.
Zwykły człowiek traci pracę i ma pełne portki że na podstawowe potrzeby nie starczy!

Inne tematy z forum

krawcowa (4 odpowiedzi)

Witam, czy na naszej dzielnicy jest krawcowa? sprawa dotyczy : skrócenia nogawek w spodniach typu...

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!