UL-TEL Fotograf

Studio fotograficzne Fotografowanie

Gdynia, Wielkopolska 42 (wejście z rogu budynku)

Beata Maciejewska - ocena (1) Serdecznie polecam Fotografa UL - profesjonalnie i w miłej atmosferze! Beata Maciejewska Margola G. - ocena (1) Najlepszy Fotograf!!! Jutro ponownie się do niego wybieram (tym razem z... Margola G. Milena - ocena (1) Wykonuję w tym zakładzie wszystkie zdjęcia do dokumentów od ponad 20 lat.... Milena
marzena - stały klient - opinia (1) Uwielbiam gościa , przesympatyczny - do każdego podchodzi z wyczuciem i... marzena - stały klient Patryk - opinia (1) Szybko wykonane zdjęcia do dowodu i paszportu. Do tego miła atmosfera. Polecam Patryk Jarek - opinia (1) Bardzo profesjonalna, miła i szybka obsługa. Zdjęcia do paszportu doskonałe.... Jarek Asia - opinia (1) Bardzo polecam pana , sympatyczny . Wszystko sprawnie i w miłej atmosferze .... Asia Monika - opinia (1) Bardzo sympatyczny i profesjonalny fotograf. Polecam! Monika Ola - opinia (1) Bardzo miła, profesjonalna obsługa Ola Justyna (klient 79 ;) ) - opinia (1) Przesympatyczna obsługa. Pan Ireneusz świadczy usługi na najwyższym poziomie.... Justyna (klient 79 ;) ) Janek - opinia (1) Pełen profesjonalizm, cierpliwość a jednocześnie szybkość w ujęciu szybkiego... Janek Izabela - opinia (1) Przyjeżdżam z dziećmi zawsze gdy potrzebujemy nowych zdjęć do dokumentów.... Izabela Ania - opinia (1) Najlepsze zdjęcia do dokumentów, Pan fotograf cierpliwy, kreatywny, wracamy... Ania Magda - opinia (1) Serdecznie polecam, super zdjęcia, szybka realizacja. Magda Mama dwulatka - opinia (1) Profesjonalista! Poszukiwałam Fotografa, który zrobi zdjęcia dwulatkowi.... Mama dwulatka Mariusz - opinia (1) Od lat tylko tam robimy zdjęcia do dokumentów - super pan fotograf! Polecam Mariusz Jolanta - opinia (1) Szybko, miło, profesjonalnie i dobre zdjęcie! Jolanta Dorota - opinia (1) Nigdy jeszcze na moim paszportowym zdjęciu nie wyglądałam tak dobrze! Dorota Tadeusz Wróbel - opinia (1) Zdjęcia wyszły super i błyskawicznie. Polecam Tadeusz Wróbel polecam !!!!! (1) Super. za namową koleżanki poszłam poprawić to, co dzień wcześniej wykonałam...