USA, ZACH. WYBRZEZE WRZESIEN 2013 WYLOT Z GDN -JFK-GDN

Poszukiwana jest zdecydowana Pani/wiek 18-28/ na planowana wycieczke z GDN do Nowego Jorku,nastepnie samolot do LA, wypozyczenie samochodu,zwiedzanie Parkow Narodowych USA, oraz wazniejszych atrakcji zachodniego wybrzeza.
Planowany pobyt min 4 tygodnie.
Uprzejmie prosze o zglaszanie sie osob tylko zainteresowanych,zdecydowanych, poprzez podanie swojego
e-mail address celem omowienia szczegolow wycieczki.
Osoba nie musi mowic po angielsku, ale wymagana jest szczerosc, uczciwosc, zdecydowanie. Jest wystarczajaco duzo czasu na zalatwienie wizy dla osoby,ktora tej wizy jeszcze nie posiada.
Uprzejmie prosze o b.powazne potraktowanie ogloszenia. TXS
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: USA, ZACH. WYBRZEZE WRZESIEN 2013 WYLOT Z GDN -JFK-GDN

Jestem zainteresowana bardzo.Niestety musze z gory nadmienic,ze nie stac mnie na tego typu wycieczke,moze tylko na bilet w jedna strone. Nie precyzujesz warunkow uczestbictwa. Jestem bardzo wesola,moglabym towarzyszyc w wycieczce, ale niestety koszt przerasta moje wyobrazenia.
Napewno cudowny rejon swiata do zwiedzenia. Gratuluje, zazdroszcze i poczekam co dalej bedzie na forum.Prosze jednak pamietac chociaz o moich checiach.pozdrawiam Paulinka,lat 24,Gdansk Wrzeszcz

Bede pamietal, ale w przyp zdecydowania sie prosze kontaktowac sie w miare wczesnie.

Czy byloby miejsce dla biednej kulturalnej,zawsze usmiechnietej,
ladniutkiej kobietki?

Tak "efka" nadal jest miejsce. Nie ma dotychczas osoby zdecydowanej.
Jesli chcesz znac wiecej szczegolow prosze podac e-mail address,
odpowiem na Twoje pytania.