DZ - ocena (1) Bardzo miła obsługa na recepcji, pani doktor ma profesjonalne i empatyczne... DZ Katarzyna - ocena (1) Świetne podejście do dziecka. Jestem bardzo zadowolona. Wyczerpujący opis usg... Katarzyna P.P. - ocena (1) Wszystko super, sprawnie i miło. P.P.
Sławek - ocena (1) Punktualnie, sprawnie, profesjonalnie. Sławek Tomasz - opinia (1) Bez opóźnień, profesjonalnie i w miłej atmosferze. Tomasz A. - opinia (1) Miałam wykonane USG piersi. Lekarz był kulturalny i rozwiał moje wątpliwości.... A. Pacjent - opinia (1) Super osoba, super gabinet Pacjent Patrycja - opinia (1) Błyskawiczne terminy, fachowa porada. Szczególnie polecamy Pana dr Jakuba... Patrycja Elżbieta Maria Kowalska - opinia (1) Sympatyczna, kompetentna, cierpliwie odpowiadająca na pytania, dokładnie... Elżbieta Maria Kowalska Marta - opinia (1) Doktor Błażej bada bardzo dokładnie. Przy tym jest bardzo sympatyczny i ma... Marta Marta K. - opinia (1) Szczerze polecam doktora Błażeja Littwin. Bardzo dokładnie zbadał synka i... Marta K. Natalia - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Pani doktor bardzo miła. Polecam... Natalia Joanna - opinia (1) Bardzo miła obsługa, krótkie terminy, lekarz wykonujący usg nie naciąga na... Joanna Eugeniusz - opinia (1) USG wykonane jest bardzo starannie z dokladnym opisem. polecam!!! Eugeniusz Tomek - opinia (1) Przemiłe Panie na recepcji. Wspaniała i pomocna Pani Doktor przeprowadzająca... Tomek Jarosław - opinia (1) Profesjonalna obsługa polecam .Bardzo miła obsluga Jarosław Ewelina - opinia (1) Przemiła pani z recepcji. Szybko uspokoiła mojego synka po badaniu. Pomimo... Ewelina KO - opinia (1) Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście zarówno w rejestracji, jak i... KO Małgorzata Mazur - opinia (1) Jeśli jakiś zatroskany rodzic szuka radiologa dziecięcego z ogromną wiedzą i... Małgorzata Mazur Małgorzata R. - opinia (1) Polecam USG u p.dr n med.Błażeja Littwina.Profesjonalne, empatyczne podejście... Małgorzata R.