UWAGA CENZURA!!!

Czyżby na forum była cenzura??!!!
Nie widzę wątku w którym skarżyłem się na brak obiecanych map
Czy to możliwe żeby wątki niewygodne dla orgów były kasowane :4/
Mam nadzieję że się mylę :4|

Mapy już się pojawiły ale ich jakość pozostawia wiele do życzenia.
Myślałem że będą takie jak na płytach wydawanych po każdej edycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: UWAGA CENZURA!!!

Witam
Twój wątek znajduje się pod poniższym linkiem:
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=8&i=9537&t=9227
Jak czegoś nie możesz znaleźć polecam wpisać np swój nick w opcję szukaj u góry forum.
Forum jest administrowane przez Portal Regionalny Trójmiasto.pl Jako organizatorzy nie mamy wpływu, a nawet powiem więcej nie zamierzamy mieć wpływu na wypowiedzi dotyczące rajdu. Dzięki konstruktywnej krytyce na forum, mogliśmy w poprzednich edycjach rajdu wiele rzeczy poprawić. Nie mówiąc już o decyzji o kontynuowaniu organizcji rajdu po H22 (Wesoły Jędruś zapewne pamięta to najlepiej).
Twojego wątku rzeczywiście nie ma na liście (własnie przejrzałem) ale dlaczego tak jest nie jestem wstanie Tobie powiedzieć. Może TJ jako osoba u źródła, będzie wiedział.
Co do map. Komplet map waży łącznie ponad 200 MB. Po zeszłorocznych uwagach iż strona ciążko się ładuje z banerem we Flashu postanowiliśmy, że mapy będą w takiej wersji aby umozliwić wszystkim ich przejrzenie i ewentualne (jak ktoś chce) przeniesienie na własne mapy. Czyli postawiliśmy na szybkość otwierania całej strony, a nie super wysoką jakość map.
Pozdrawiam
Karol

Cieszę się że ten zaginiony wątek to nie zasługa organizatorów.
Przepraszam za niesłuszne podejrzenia.

MaRS napisał(a):

> Cieszę się że ten zaginiony wątek to nie zasługa organizatorów.
> Przepraszam za niesłuszne podejrzenia.

pamiętam wątek, ale nie wiem co się z nim stało. Zdarza się, że zostaje skasowany wątek spamowy (pisany przez boty itp).