Re: UWAGA IZOPANEL Bysewo ul. Budowlanych
Przepracowałem tam prawie rok, stawka 10 zł. Ogółem nikt mi nie dawał szans że utrzymam się aż tam tak długo, ze względu na moją szczupłą sylwetkę. Pracowałem jak mogłem najlepiej i kierownik z brygadzistą to zauważyli i docenili. Podwyższyli płacę, uczyli mnie nowych stanowisk, jeśli musiałem wcześniej wyjść jeśli była taka możliwość to też pozwalali itp. itd. Jeśli naprawdę traktuje się prace poważnie i nie udaje się cwaniaka, ma się swój pojazd to polecam. Dużo mnie nauczyli tam pracujący ludzie, ekipa naprawdę w porządku. Jak któryś tutaj kolega napisał, kierownik z głową na karku, co jest też dobre to że bardzo życiowy. Brygadzista surowy i ma czasami swoje przebłyski ale w porządku człowiek i nawet można z nim w piłkę na hali pograć. :-)
Ta praca ma charakter że trzeba czasami mocniej porezać, przecież to produkcja. Różnie bywa z godzinami czasami ma się obsuwy ale wszędzie tak jest... Ogółem miło wspominam tam ludzi z MWF i pomimo że czasami były lepsze jak i gorsze momenty zawsze miło będę wspominać!
Trzymajcie się tam cieplutko chłopaki, MWF zawsze będzie najlepsze, a kolesie z jakości nigdy nas nie docenią... (żart)
PS. Żeby było wyjaśnione dla nie kumatych, zrezygnowałem z pracy ze względu na zdrowie (nigdy nie byłem okazem zdrowia) i brak własnego środka transportu. Niestety Gdański transport publiczny stawia wiele do życzenia.
23
2