OSZUŚCI I ZŁODZIEJE, PO WYKUPIENIU ABONAMENTU PRZEZ SMS KONTO DALEJ NIE DZIAŁA, NAWET NIE POKWAPIĄ SIĘ ODPISAĆ NA MAILE,KTÓRYCH NAPISAŁEM JUŻ PARĘ.NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ !!!
zgadzam się. nie da się oglądac filmów bo wiecznie się zacinają gdy napisałam maila to mnie zablokowali i nie mogłam w ogóle wejśc na strone!! na maile nie odpisują,porażka
mam tak samo wysłałem smsa za 9 zł i konto nie działa,nie odpisują na maile,BANDA OSZUSTÓW ,TAK SIE NIE ROBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UWAGA OSTRZEGAM NIE LOGUJCIE SIĘ TAM I NIE PŁAĆCIE CHAMOM!
Absolutnie sie zgadzam wyslalem 6 zl przelewem na konto i nic filmy dalej nie dzialaja. Oni zeruja na tym ze to jest tylko 6zl i nikt ich do sadu za to nie poda. zlodzieje !!!!!
i ja zostałem oszukany !!!
stronka od ponad miesiąca nie odtwarza filmów niby naprawili problem i 2 dni filmy śmigały po czym stronka znów przestała działać wysłałem zażalenie
I CO !! TEŻ MNIE ZABLOKOWALI i to przed upływem pełnego miesiąca . Pewnie dlatego że dupe im się zawraca, ale normalnym chyba jest że jak klient płaci to wymaga .
Dwa razy wykupiłem abonament sms-em i dwa razy po 14 dniach wyłączyli mi wejście. Hellllo tak się nie robi banda jakaś pisałem chyba z 8 razy i nic. Sprawę trzeba podać o wymuszenie buhahaha
Ja też wykupiłam abonament SMSowy i nic nie działa, napisałam 2 maile, nie odpisują. Myślę że sprawę należy zgłosić bo jest to oszustwo lub wyłudzenie.
heh, ja wczesniej uzywalam tej strony normalnie. wplacilam kase i ogladalam tyle filmow bez limitu ile tylko chcialam. jesli nei zauwazyliscie, to po prostu oni nie przelali kasy za domene swoja czy cos. jezeli oplaca oni swoj abonament, to wszystko zapewne wroci do normy.