UWAGA NA SUCCES FACTORS - GDAŃSK CZARNY DWÓR

NIE MYŚLCIE O PRACY W TEJ FIRMIE!!!
To co tam się dzieje przekracza ludzkie pojecie!
Stanowisko doradcy biznesowego czy jakkolwiek inaczej
nazwie to ten typek polega na tym ze siedzisz w biurze 9h dziennie!
i dzwonisz przez uwaga TEL.KOM.!! (mózg napromieniowuje się caaaaly dzień!)
non stop umawiając spotkania i korzystając z bazy panoramy firm "pełen profesjonalizm" !
oczywiście wszyscy klienci wyzywają przez tel. doradców, czyli odwala się prace TELEMARKETERA tyle ze za free, ale telemarketerom tez nie płaca! Jak już się
uda coś umówić to lecisz do klienta na drugi koniec miasta na swój koszt
i musisz nawiedzać non stop tego klienta i namawiać zanim cokolwiek
weźmie a koniec końców i tak się rozmyśli i gówno z tego jest!!!
Co do pensji to WAŻNE będziecie oszukiwani aż do podpisania umowy ze niby
jest podstawa+premia a to gówno prawda podstawa to UWAGA 400zl. ale dopiero wypłacone po 3 miesiącach pracy haha śmiech na sali ale za razem płacz bo
bardzo wieeeeeeeeeeeeeeele stracilam przez zmarnowany czas w tym czymś!!!!!
ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: SUCCES FACTORS - GDAŃSK CZARNY DWÓR - OSZUŚCI!

hmmm to ciekawe co napisałaś w zasadzie bardzo dobrze, bo jutro wybierałam się na rozmowę w tej że firmie.... ale po tym co przeczytałam .......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale jaja przed chwilą do mnie dzwonili i umówilam się na rozmowe z nimi i nie wiem co zrobić
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

tez do mnie dzwonili jakas prowokacja ? czy ktos potwierdzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A juz mailaem do nich jechac dzieki za info

Re: UWAGA NA SUCCES FACTORS - GDAŃSK CZARNY DWÓR

Ja dziś byłam na rozmowie, ale w trakcie wyszło,że są to małe pieniądze no i podziękowałam...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

niestety muszę potwierdzić w 100% to co napisała ~były pracownik,
też straciłem tam parę dni życia

acha, zapomniałaś jeszcze dodać, że podstawa jest wypłacana po wyrobieniu targetu. jeśli go nie wyrobisz, nie masz z tej pracy NIC, 0 zł za przesiedziane godziny w biurze, stracone pieniądze na dojazdy.

ODRADZAM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak to już jest "firma kogucik" :D

albo Ergol wez sie pan odp.....dol

Tez do mnie zadzwonilii. Babeczka, ktora oddzwonila tak szybko wypowiedziala nazwe firmy, ze nie zdazylem jej zapamietac. spisalem za to adres, pod ktorym niczego w internecie znalezc nie moglem. Dopiero dzis pzzegladajac ogloszenia znow trafilem na ich firme. SUCCES FACTORS to podrobka firmy SUCCESS FACTORS, ktora ma siedziby w wielu krajach, ale akurat nie w Polsce. Mieszakm obecnie w Warszawie i chcialbym sie przeprowadzic do Gdanska, jednakze tracic czasu ani pieniedzy na bezsensowne dojazdy nie zamierzam. Oddzwonilem do ich firmy, zeby ustalic pasujacy mi termin oraz jakies podstawowe kwestie dotyczace stanowiska i malo tego, ze Pani nie chciala sie zgodzic na pasujaca mi godzine (juz obojetnie ktorego dnia jednak dojazd to dla mnie 7h), to w dodatku nie potrafila nawet jednym slowem opisac zakresu obowiazkow, krote mialbym pelnic. "Wszystkiego Pan sie dowie na miejscu". Jednym slowem firma Krzaklewski i spolka. Zapamietajcie dobra zasade : pracownik to partner, a nie sluzacy i tak powinien byc traktowany. Pozdrawiam!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

bo ta firma to jeden wielki syf!!! a z tym "Wszystkiego Pan sie dowie na miejscu" to ona tak cały czas gadała wszystkim przez tel. słyszałem skoro tam pracowałem za darmo! Firma to jedna wielka ściema ta babka co dzwoni to dziewczyna tego właściciela, założyli se firme , wynajmują pokój gdzie są 4 stare kompy=miejsce na telemarketerów, doradców i sekretarke, która patrzy cały czas czy aby się nie obijasz i wychodzi co chwile i donosi! i to jest cała polityka "firmy"

może jakiś pozew zbiorowy? pomyślcie o tym, bo takie robienie ludzi w ch**a strasznie mnie denerwuje. w ogłoszeniu o pracę wszystko zawsze wygląda idealnie, a jak przyjdzie co do czego, to śmiech na sali i to najczęściej przez łzy..

dobrze, że zgooglowałem nazwę tej śmiesznej firemki zanim wysłałem im moje drogocenne CV ;)
dzięki za info

będę w sądzie dochodził swoich należności za pracę w tej firmie, czy jest ktoś chętny do współpracy? ;bo przydali by się jacyś świadkowie

tak ja również chcę dochodzić swoich należności!!!!! niech się zgłosi więcej osób bo tego nie można tak zostawiać!!

Do mnie ta babeczka tez dzwonila ale cos mnie tchnelo by zobaczyc opinie (bo sporo juz widzialam ogloszen tej ''firmy'')...no i dobrze zrobilam ze nie pojechalam tam,bo nie dosc,ze stracilabym pieniadze na bilety to jeszcze nic by nie wyszlo...
To jest dobry pomysl z tym pozwem zbiorowym,wiecej osob to lepiej niz jedna,ktora nic nie udowodni...Trzymam kciuki za Was!!!!!

słuchajcie, ta firma serio jest porąbana, to są młodzi ludzie ktorzy nie maja pojecia o klasie, byciu eleganckim, co prawda probuja sie tak zachowac ale NIC im to nie wychodzi!, a ich zachowanie jest naprawde straszne, chlopak i dziewczyna na studiach czy tez po otworzyli marna firme, ktora serio nie ma przyszlosci. Naprawde wspolczuje takim ludziom, lokal i tak scisniety, ale potem zamienili go na jakas klatke. Ludzie serio mozna sie postarac o dotacje zeby chociaz lokal miec porzadny, a nie na koncu swiata, i w strasznych warunkach. Mowie wam to byly takie warunki ze sie przychodzilo do 'PRACY' HAHAHA i nie bylo internetu. I jak w tej SIEDZIBIE teraz otworzyc panorame firm?? smiech an sali. I potwierdzam nie raz dzwonilismy przez komorki. Naprawde nie podobala mi sie tam praca, zreszta tak miedzy nami to wszyscy co odeszli to mi sie zalili ze zaden czlowiek nawet morderca nie zasluguje na taka prace i takie psychiczne samobojstwo. W kazdym razie odradzam pracy w tej firmie. Niech sobie znajda takich ludzi jakimi oni są - marnymi. Jesli wlasciciel sie uwaza za biznesmena, to nie mam slow. Jedna wielka ŻENADA.

a i zarobki w tej firmie są jako telemarketera uwaga: 6 ZŁOTYCH BRUTTO, oraz telemarketer nie moze pracowac wiecej niz 4h, czyli za miesiac wypracujesz uwaga: NIECALE 380zl~. A jako doradca BIZNESOWY ( który często dzwoni do sklepów spozyczwych bo to tez BIZNESSSSS JAKICH MALO ) zarabia i tu równiez prosze o UWAGE: niecale 800 zl miesiecznie gdzie on juz musi sie szlajac lub od 8 do 17 siedziec i ma 91283102741247037 spraw na glowie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ciekawe co tam się dzieje z tą firmą bo nie widzę nowych wpisów czyżby bankrut, bo nie wierzę żeby zaczęli poważnie traktować pracowników.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witajcie
czy ktoś wie czy ta firma zmieniła siedzibę z Czarnego Dworu na taką przy ul. Wiosny Ludów?

Zastanawiam się czy to ta sama firma.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak, to ta sama firma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kurcze a takie miłe wrażenie sprawiają. Byłam na okresie próbnym i takie miałam przemyślenia:
Fakt siedziba na końcu świata, ale mi rejony starej Wałowej bardzo się podobają. Sam budynek z zewnątrz nie prezentuje się super ale w środku całkiem całkiem. Trzy spore odremontowane pokoje. Typowe wysokie pomieszczenie. Nie było panoramy firm tylko baza w excelu. Kika osób pracowało. Moim zadaniem było zadzwonić do firm z woj Zachodnio-Pomorskiego i przedstawić ofertę dla biznesu firmy DIALOG.
Tyle. Telefon dostałam służbowy. Ciekawa jestem co będzie dalej.

ta firma to dzial handlowowy outsourcingowy firmy dialog. tj sprzedaje uslugi tej firmy. W kazdym dziale trzeba wyrabiac norme i sprzedawac uslugi . Co w tym dziwnego? Rozumiem ze dla wiekszosci z was to pierwsza praca i nie mieliscie do czynienia z praca w dzialach handlowych. Jezeli myslicie ze odrazu dostaniecie podstawe 2000 plus samochod laptop etc to sie grubo mylicie. To jest typowa praca na poczatek na rozkretke napewno mozna sie czegos nauczyc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

zachowujecie sie jak dzieci...... smiac mi sie z was chce...... myslicie ze za nic dostaniecie pieniadze???? trzeba sie postarac zeby cos miec..... ja tez tam pracowalam i duzo sie nauczylam...... nie zaluje zadnej minuty spedzonej w tej firmie....... jestem wdzieczna ludziom ktorzy tam pracowali za wszystko czego sie tam nauczylam....... a wy lenie wezcie sie w garsc i do roboty zamiast obrazac ta firme i tych ludzi ktorzy tam pracuja...............
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12

zapomniałaś się podpisać jak niżej

"właściciel tej firmy"
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każdy kto napisze coś pozytywnego to właściciel ???
Więc na forum należy tylko rąbać d... ? A to ciekawe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Potwierdzam wszystkie negatywne opinie na temat tej firmy. Jeździsz po mieście za własną kasę, wisisz jak kretyn na telefonie czasami po 9h dziennie, bazy firm nie mają żadnej...szkoda słów. Problemy zaczynają się jak chcesz odejść....bo wstrzymują wypłatę wynagrodzenia na UWAGA 8 MIESIĘCY!!!!! kto w ogóle słyszał o takich praktykach...mało tego po tych 8 miesiącach i tak tych pieniędzy nie widzisz, teraz szukaj wiatru w polu, bo co kilka miesięcy regularnie zmieniają siedziby.
Zdecydowanie odradzam pracę w takiej firmie, nic nie zarobisz, nie nauczysz się a tylko wtopisz własne pieniądze.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

tragedia co tu czytam, jak tak można!

wszystko zostalo powiedziane firma jest do bani żenada....... wiecej zarobie jako ciec na parkingu niz u nich jako doradca biznesowy.... a pracować to pracuje sie za pieniadze a nie za to że czegoś sie naucze... mój brat jest hydraulikiem i wiecej siana wyciągnie niż właściciel tej firmy dodam ze ma 21 lat....... ja bym żadnego pozwu nie składał szkoda czasu i pieniedzy na takie śmieci poprostu ollaććććć
pozdrowionka

ludzie takie rzeczy zgłasza się do Inspekcji Pracy!!! Opamiętajcie się!!! Nie dawajcie się oszukać- z palcem w tyłku takie odszkodowania się wygrywa!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a czy ktos wie na jakiej ulicy to sie teraz znajduje?? bo caly czas zmieniaja siedzibe a najwyzszy czas zeby wyplacili reszte pieniedzy jak bylo zapisane w tej o kant dupy rozbic umowie ......
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

na stronie Multimo.pl w zakładce sieć dystrybucji jest kontakt telefoniczny i niby są teraz na Kołobrzeskiej

teraz są na wawelskiej

Krzysztofie ile masz lat zacznij wreszcie cos normalnego a nie w tym bezsensie tkwisz.

Szok.

Z tego co tu jest po opisywane to naprawde mozecie skonczyć w więzieniu.

A ty Paulina? ... ludzie po studiach. Zal.

Kazde cwaniactwo i zwyczajne zlodziejstwo ma "krotkie nogi". Jezeli juz dlugo okradacie swoich pracownikow i dalej poszukujecie nowych naiwnych jako ofiary swojego bezgranicznego cwaniactwa, to faktycznie zacznijcie prosic Pana Boga, aby wycieczka byla do Sadu, a nie lasu

może komuś udało się już odzyskać pieniądze od tych cwaniaczków i mógłby poradzić jak się najlepiej za to zabrać? bo niestety nie jestem zorientowana w temacie odzyskiwania kasy od ludzi tego pokroju co ta parka...

Ale jaja.Ja tam byłam jeszcze jak byli Na Czarnym Dworze to było w kweitniu jakoś.Dzwoniła babka potem jeszcze raz koleś.Pojechałam,miałam zostać na dzień próbny.Jak się spytałam ile płacą to dziewczyna powiedziała " a ten pan co dzwonił nie powiedzial?".To mi odpowiedziala,że chyba 6zł brutto na h tylko,że ja mialam tylko dzwonić.Praca 4h a ja szukałam pracy bo nie miałam wychowawczego i by mi pasowalo tylko 4h.Jak mi powiedziała jaki zarobek to od razu powiedzialam,że się rozmyśliłam i wyszlam.Jak dobrze,że wtedy nie zostałam a to dlatego,że dziecko w żłobku by siedziało 5-6h i bym płaciła pewnie 500zł + bilet to pewnie bym dopłacała do interesu i jeszcze płakała,że nie ma co jeść albo na opłaty.

Inne tematy z forum

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

Własny biznes - jak się reklamować? (181 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?