UWAGA OSZUST

WONG SUSANA (wongs509@gmail.com),CHRIS MARY (chrimbo.1@gmail.com) to jedna osoba,wyludzajaca towar i kase.Szuka ogloszen w Trojmiasto.pl,czesto chce kupic sprzet starszego typu.Napewno interesuje go rtv.Wyludza w sposob taki,ze prosi o wysylke do Korei Poludniowej,przesyla skan iz dokonal wplaty w FIRST MERCHANTS BANK,a kilka dni pozniej dostaniemy z tego banku info,iz trzeba mu doplacic przez western union jakas kwote,bo ta ktora on wplacil jest za mala aby dokonano nam przelewu.Interesuje go wszytko co ma jakas wartosc.NIE DAJCIE SIE OSZUKAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: UWAGA OSZUST

wlasnie mialem taka sama sytuacje. Susana rzekoma była zainteresowana kupnem ode mnie TV. Cała historia taka sama, wysyłka do Koreii itp itd... Ty twoj towar juz wyslales do tej Korei ze dostales maila o dodatkowej kwocie do przelewu? napisz w tej sprawie do mnie na gg 4172241.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wysyłacie towar kupcowi przed otrzymaniem odeń ekwiwalentu pieniężnego? :0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A CZYTALES DOKLADNIE PIERWSZY POST???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....