UWAGA ZŁODZIEJ! wypłata z bankomatu podrobioną kartą kredytową

Witam!

Pragnę ostrzec innych i jednocześnie poszukuję osób okradzionych w podobny sposób.

Dnia 06.03.2012 z bankomatu PEKAO SA w Gdańsku zostałą dokonana wypłata z mojego rachunku do karty kredytowej z odroczonym terminem płatności. Posiadam kartę kredytową Master Card zabezpieczoną chipem. Nigdy jej nie zgubiłęm ani nie użyczałem nikomu, a numer PIN znam tylko ja. Kratą tą regulowałem jedynie płatności w sklepach i restauracjach. Nigdy nie wypłacałęm nią gotówki z bankomatu!
O wypłacie dowiedziałem się przeglądając rachunki do konta na stronie inetrnetowej banku. W banku powiedziano mi, że karty z chipem są praktycznie nie do podrobienia. Aby odzyskać skradzione pieniądze muszę udowodnić, że jestem ofiarą przestępstwa ( skimming )
Proszę o pomoc, może ktoś był w podobnej sytuacji i ma jakiś pomysł i uwagi jak nalepiej rozwiązać taki kłopot.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: UWAGA ZŁODZIEJ! wypłata z bankomatu podrobioną kartą kredytową

Jak byłby to złodziej to by wyczyścił do zera, poszukaj w rodzinie.xx
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....