UWAGA!!!.....

Miesiąc temu chciałem wypożyczyć samochód zastępczy na czas naprawy własnego z tytułu OC sprawcy. Zachęcony ofertą (m.in. konkurencyjne ceny) zamówiłem Alfe Romeo 147. Jako, że samochód był dostępny za 3 dni, zgodziłem się do tego czasu na Astrę II, a gdy okazało się że i to auto jest niedostępne to zgodziłem się na VW Polo, ponieważ było mi potrzebne od następnego dnia rano. VW dotarł do mnie ok. godz. 20.00. Podpisałem umowę i wpłaciłem zaliczkę 500 zl. Okazało się że auto nie ma gaśnicy oraz dowodu rejestracyjnego (został zatrzymany za brak badania technicznego). Pracownik, który przywiózł auto zobowiązał sie dostarczyć gaśnicę w godzinę a co do dowodu to auto miało aktualne badania i jest dopuszczone do ruchu. Postanowiłem sprawdzić jak auto jeździ i okazało się że jest dobite z ciężko pracującą skrzynią biegów i sprzęgłem. Próbowałem się dodzwonić do Pana Krzysztofa - udało mi się to po 2h. Okazało się że gaśnica będzie dopiero ok. 24-1:00 w nocy. Powołując sie na pkt 15 umowy(wada samochodu)chciałem odstąpić od umowy,bez ponoszenia kosztów.Auto oddałem następnego dnia ponosząc koszt 300zl za wypożyczenie niesprawnego auta.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: UWAGA!!!.....

jedna wielka sciema samochody niesprawne nie polecam szkoda zdrowia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1