UWAGA !
Właśnie kończę tą szkołę. Te wszystkie opinie na temat tej szkoły są zmyślane i pisane, aby zachęcić Cię do tego gimnazjum. Szczerze mówiąc szkoła-tragedia. Nie czytajcie tych bzdur o których piszą inni. Poziom nauczania bardzo niski. Szkoła na początku wydawała się przyjazna, lecz jako trzecioklasista jestem zawiedziony. Oczekiwałem na dużo więcej i przede wszystkim na współpracę z nauczycielami. Jednak dobrych i przyjaznych nauczycieli w tej szkole można wyliczyć na palcach jednej dłoni. Szkoła posiada biedne wyposażenie. Nie polecam nikomu tej szkoły, chyba że chce stracić zapał i chęć do nauki. Dobrze się zastanów zanim pójdziesz do tej szkoły. Również bardzo często dochodzi do sprzeczek z nauczycielami. A 3 sprawdziany w tygodniu to kpina. Nauczyciele zmieniają rangę sprawdzianu i nazywają ją kartkówką. W trzeciej klasie masz testy próbne na ocenę z najwyższą możliwą rangą. Zero przygotowań do nich. Możesz starać się cały rok, angażować się , a przyjdzie ci taki test, nie pójdzie ci najlepiej i niestety nauczyciela to nie interesuje. Naprawdę żałuję że wybrałem tą szkołę ! zero wsparcia nauczycieli.