Ubrania i kosmetyki

Ubrania i kosmetyki
Witam, oddam ubrania i kosmetyki za dwie kawy.
Ubrania są w świetnym stanie. Marki Pretty Girl, Reporter,Terranova.
Spodnie idealnie pasują na wzrost 165-168 i rozmiar S. 4 pary spodni- rurki granatowe Terranova z brokatowym guziczkiem biodrówki, Dzinsy 2x Reporter, jedne klasyczne , drugi jaśniejsze z brylancikami na tylnych kieszeniach, Dżnsy klasyczne proste C&A.
Spódniczka czarna z cekinami i haftem,spódniczka szara z plisem, szary półgolfik a la tunika, dżinsowa kurtka-marynarka, fioletowy top.
Kosmetyki: tonik Lirene matujący - zużyty do połowy.
Balsam do ciała Garnier do cery wrażliwej, 3/4 opakowania, balsam do ciała Johnsons 400ml 3x użyty.
polecam nr gg 5760698

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobre...

to jest strona o ogłoszeniu oddam a nie zamienie! ludzie obudzcie sie....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

.....

najpierw pisze oddam a potem ze za kawy jak sie oddaje to zazwyczaj nic sie w zamian niechce

kolejna tempota, bo jak to inaczej nazwać, nie odróżnia słów ODDAM od ZAMIENIĘ, język polski schodzi na psy, nie znamy znaczeń słów...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ludzie!

Czy Wy jesteście nienormalni? Przecież te rzeczy są w idealnym stanie! A skoro już tak śledzicie ogłoszenia i komentujecie, to czy nie znudziło Wam się to? Większość ludzi wystawiających zaznacza, że chciałoby w zamian jakiś drobiazg. Jeśli jest ktoś zainteresowany to ten drobiazg kupuje i daje wzamian, a jeśli nie to człowiek z odrobiną kultury nie komentuje tak złośliwie!!! Zastanówcie się!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

do Beaty

Beata napewno jest dużo ludzi zainteresowanych jakimś ogłoszeniem i chętnie by chcieli tą rzecz ale ich nie stać czasami na nawet małe coś w zamian. Widać że nigdy nie było ci ciężko w życiu. pozdro Kasia

:)

ja te rzeczy kupiłam za ciężko zarobione pieniążki i też łatwo mi nie było,ale takie życie,żeby mieć trzeba pracować kochani:) , nie dostałam markowych rzeczy za kawę i chyba nikt tak dobrze nie ma, za darmo to mozna dać zniszczone lumpy a nie dobre jakościowo rzeczy z metką.
Poza tym tak jak pisała Beata- oczekuje drobiazgu chociaż kawy więc to nie jest nic z kosmosu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0