Ubranka chłopięce rozm. 80 - za symboliczne 10 zł
Jak w tytule, mam do sprzedania (w zasadzie oddania :)) kilkanaście chłopięcych ubranek w rozmiarze 80 (74 chyba też się znajdzie plus jedne spodenki z H&M w stanie idealnym rozm. 68, dopiero odnalazłam je w szafie :)). Nie wszystkie ciuszki są w stanie rewelacyjnym, niektóre bodziaki mają gdzieniegdzie jakieś plamki, więc mogą posłużyć jako ciuchy domowe, gdy wszystkie inne będą w praniu :) W zestawie są dwa pajace w rozm. 80 (stan raczej dobry, choć wiadomo, że są ślady prania), dwie pary spodni - dżinsy i sztruksy (plus te krótkie spodenki, o których pisałam wyżej), no i kilka par bodziaków, plus to, co ewentualnie uda mi się jeszcze odnaleźć. Ubranka były prane, ale nienoszone leżały od zimy w szafie, więc wypadałoby je chyba odświeżyć, a mnie w tym momencie brakuje niestety miejsca na sznurkach :P
Oddam za symboliczne 10 zł, możliwie jak najszybciej, bo uzupełniam garderobę syna o jesienne rzeczy i trochę brakuje mi miejsca :)
Oddam za symboliczne 10 zł, możliwie jak najszybciej, bo uzupełniam garderobę syna o jesienne rzeczy i trochę brakuje mi miejsca :)