Ubranka dla bezdomnych zwierząt w Animals Bojano

Witajcie Kochani!

Czy wiecie, że nasze czworonożne przyjaciółki i przyjaciele ze schroniska w Bojanie potrzebują ciepłych ubranek na zimę? Chciałabym zaproponować wspólną inicjatywę uszycia sweterków dla tych niesamowitych psiaków!

Dzięki łatwym krokom i wskazówkom, jakie znalazłam w necie, chciałabym zorganizować warsztaty tworzenia swetrów dla psów. Wystarczy kilka prostych kroków i stary sweter może stać się ciepłym ubrankiem dla naszych podopiecznych.

Jeśli masz ochotę spróbować swoich sił w szyciu, dołączcie do mnie w tej szlachetnej inicjatywie w wiadomości prywatnej.

Nie potrzebujesz dużego doświadczenia - chcemy stworzyć coś wyjątkowego dla naszych psiaków z rękawów sweterków. Daj znać, jeśli jesteś zainteresowany/zainteresowana, a razem uczynimy zimę bardziej przyjemną dla naszych przyjaciół! Miejsce z pewnością znajdziemy. Liczą się chęci

Zobacz ten post na Facebooku https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02pdyHof6hR9UKsZXaLLpR49U1TrwFrZrcMqvGZgqmhN5GMocB21bY4A5zXnpfvm44l&id=100069139485417&mibextid=WC7FNe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Ubranka dla bezdomnych zwierząt w Animals Bojano

Okropne! W czasach kiedy ludzie robią biznes na hodowli psów i sprzedają je za grube tysiące inni mają szyć ubranka dla zwierząt ze schroniska. Niech tymi psami zajmują się ci pseudo miłośnicy zwierząt co rozmnażają je dla pieniędzy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

tak, to jest okropne i niestety do momentu kiedy świadomość ludzi się nie zmieni należy wspierać takie inicjatywy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

To nie jest kwestia świadomości, sprzedaż psów powinna być pod ścisłą kontrolą, a zakładanie hodowli tylko jak ktoś ma odpowiednie warunki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy to znaczy nie pomagać schroniskom, zagłodzić, zamrozić odebrane bądź przygarnięte zwierzaki ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko psy temu nie są winne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Biznes na sprzedaży psów? Kup sobie takie dwa psy rasowe, wykarm je, pójdź do weterynarza, a potem sprzedaj młode. Policz wszystko i daj znać, jaki wyszedł bilans.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli to jest takie nieopłacalne to po co to robisz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja to robię dla przyjemności i dlatego, że mnie stać :D nie narzekam na swój los, jak wy na swój :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Znam ludzi którzy od lat żyją z hodowli psów i wszyscy oni robią to dla pieniędzy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

hodowle sprzedają psy rasy kundel za grubą kasę, które ludzie oddają do schronisk. zdecydowana większość psów to te hodowlane, rasy kundel
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

to bardzo mądre, co mówisz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspierając schroniska wspieramy niekontrolowany rozród psów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Biorąc pod uwagę ilość psów biegających luzem i wszystkie pogryzienia oraz inne szkody spowodowane przez psy bez nadzoru, to raczej powinno się zapobiegać i ograniczać możliwości posiadania psa, bo po prostu wiele osób nigdy nie powinno go mieć.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

To prawda, nie każdy człowiek nadaje się do.opieki nad zwierzęciem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Następny zwęszył interes , aby na zbiórce zarobić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powinno się wprowadzić wysokie podatki od psów, również na wsi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (693 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Szukam rodziny Lemke i Bieszk z Bojano lub Koleczkowo (4 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję rodziny Lemke mojego dziadka Franciszka Lemke, jego rodzice to Feliks i...

Wybory na sołtysa (20 odpowiedzi)

Niedługo zebranie wiejskie na którym będziemy wybierać sołtysa. Czy są jacyś chętni oprócz...