Ubranka dla córeczki

Ubranka dla córeczki
Jestem mamą samotnie wychowującą roczną córeczke. Dużo rzeczy dostałam jednak moja corka juz z nich wyrosła i oddałam innym potrzebującym ludziom. Na zakup nowych ubranek niestety mnie nie stać. Nie mam alimentów na dziecko z tego względu że dziecko nie jest uzane przez ojca, jedyny mój dochód to pieniązki z mopsu a nie jest ich zbyt wiele. Aktualnie z córką znajduje sie na utrzymaniu rodziców wiec pomoc w postaci ubranek w rozmiarze od 74 bardzo mi sie przyda. Z góry dziekuje.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciuszki

Jutro mam dostać całą siatę ładnych ubranek, to pani odlożę. Tym razem na pewno.

Jeśli facet jest ojcem dziecka (badanie DNA) to czy uznaje, czy nie

o alimenty trzeba się starać, bo nikt Go wówczas nie będzie pytał o to, czy uznał, czy nie, czy chce miec kontakt z dzieckiem, czy nie, ale jak jest faktycznie biologicznym ojcem to placić musi!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam sprawe w sądzie i dostane alimenty od panstwa ale jak narazie ich nie mam...

dostaniesz wyrownanie

to to ewentualnie komornik bedzie mógł ściagnąć, a ja dostane bieżące alimenty..

ciuszki

Mam te ciuszki. 11 sztuk, głównie body, ale też pajace i spodenki. Napisalam do pani maila. Są ładne, jak nowe.

Mam ciuszki 74-80

Ale takie raczej po domu/ na podwórko (mogą być jakieś plamki- może da się sprać odplamiaczem)
Jeśli byłabyś zainteresowana to napisz (jestem z gdańska)
mejl@vp.pl

oszustka

tak jasne chcesz te ubranka i je sprzedać znam takie osoby jak ty
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nawet jeżeli oszustka to lepsze to niż chodzić i kraść ludzie czy bez krytyki innych nie da się żyć, każdy ma swój sposób na życie i szanujmy to...mimo wszystko

.

Wypraszam sobie... Jakoś dostałam ubranka i moja córeczka je nosi... Nawet jeżeli chciałabym się ich pozbyć to bym je oddała a nie sprzedała... Ludzie ogarnijcie się troche... Jest dużo potrzebujących ludzi, ja wielu oddałam i ubranka i ciuszki i dużo innych rzeczy, ale nie sprzedaje!! A jeżeli widzisz gdzieś tutaj lub na allegro czy gdzieś indziej że sprzedaje ubranka to to udowodnij kretynko!! Ludzie nie mają serca! Obyś ty kiedyś była w potrzebie, życze ci tego!