Ubranka dla dziewczynki duża ilosc

Mam na sprzedaż duża ilośc ubranek dla dziewczynki od rozmiaru 56 do 86. Kombinezony zimowe, bluzeczki, rajstopki. Cześć rzeczy w galerii. Rabaty przy większych zakupach https://picasaweb.google.com/117297262285177865764/15Pazdziernika201503
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Ubranka dla dziewczynki duża ilosc

Poprawny link do galerii https://picasaweb.google.com/117297262285177865764/15Pazdziernika201503
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Większość widać jakby zmechacone.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zawsze staram sie zwracać uwagę na jakość materiału przy zakupie. Myśle ze stan ubranek jest bardzo dobry lub dobry. Zapewne mieszkamy niedaleko, wiec jesli Panią coś zainteresowało, podam kontakt i zaproszę do osobistego obejrzenia. Pozdrawiam.

Ale dobry lumpex na dzielnicy by się przydał :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam tego dużo, ale chyba nie na tyle by otwierać lumpeks ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lumpex rzeczywiście przydał by się na osiedlu pod warunkiem, że rzeczy nie były by zmechacone czg wymemłane jak te powyżej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do Oli to może wystaw swoje rzeczy zobaczymy jakie ty masz.rzeczy są bardzo ładne jak tobie się niepodobaja to wogole się nie udzielaj!!Naprawdę same buractwo mieszka na karczemkach tylko umieją innych krytykować a samych siebie nie widza

Poco ja mam wywystawiać ? Moje są podobnie zmechacone. Właśnie dlatego nie wystawiam tego tutaj.

Witam. Proszę o podanie orientacyjnych cen za ciuszki (np kombinezony zimowe). W jakim rozmiarze są kombinezony? Z góry dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzien dobry. Ceny są w galerii i rozmiary rownież. Trzeba kliknąć w literkę i. Możliwa negocjacja. Pozdrawiam.

Poproszę o maila. Mam jeszcze kombinezon i kurtki większe których nie zdążyłam jeszcze dołączyć do galerii. Na 80-86.

byłabym zainteresowana takimi większymi :) moj mail to mokona@interia.pl

Dziękuje. Prześle na maila. Pozdrawiam.

Poproszę też na maila foty i ceny tego, co Pani zostało z kombinezonow i spodni zimowych (najlepiej na szelkach). Rozmiar 86 - 92. goskakaro@wp.pl

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...