Uczęszczam do Studia rekreacyjnego Activ kilka lat.......dotychczas nie mialam żadnych zastrzezeń. Korzystałam zarówno z zajęc grupowych jak i z samej siłowni.Obecnie przestałam uczęszczac na zajęcia grupowe we wtorki i czwartki czyli w dni w ktore zajęcia prowadzi Pani Barbara....osoba w mojej ocenie totalnie niekompetentna, nie mająca żadnego pomysłu na prowadzenie zajęć, nie mająca żadnego kontaktu z grupa dla ktorej zajęcia prowadzi ( nadmieniam iż owa Pani nie ma w zwyczaju głośno i wyraźnie omawiać kolejnych ćwiczen, nie mówi wcale, lub mruczy cos pod nosem), ma kontakt jedynie za dwoma paniami będącymi jak sadzę jej koleżankami.Zupełnie nie interesuje się poprawnością wykonywania ćwiczeń na matach przez prowadzoną grupe, co niejednokrotnie może doprowadzić do kontuzji uczestników aerobiku czy też stepu... ćwiczenia przez nią wykonywanie nie charakteryzują się precyzją jak to bywa w przypadku np Alicji ktora jest rewelacyjna w tym co robi, ma znakomity kontakt z grupa, czego dowodem jest ilosc osob uczeszczajacych na jej zajecia( niejednokrotnie brakuje stepów, czy tez miejsca na cwiczenia aerobowe, gdyż tak dużym zainteresownaiem ciesza sie jej zajecia). Poza tym rewelacja