Ceny są konkurencyjne i to duży plus. Natomiast obsługa - wg mnie mierna. Panie zajęte ploteczkami o ciążach koleżanek i własnych niedoszłych, a pan którego spytałam czy jest zajęty spojrzał na mnie tak, jakbym mu składała ofertę matrymonialną. Ale co mnie naprawdę zdenerwowało - w zeszłą sobotę pół godziny przed zamknięciem - oglądałam łyżwy, ale nie widziałam swojego rozmiaru. Jedna z pań powiedziała, że na pewno mają ten rozmiar - ale jeszcze nierozpakowany. Faktycznie na podłodze stały 3 pudła łyżew. I, że mam przyjść po niedzieli. Dla mnie to jasny znak, że nie zależy jej na sprzedaży. No, ale ok. Zjawiam się po kilku dniach i po 10 minutach szperania, wyżej już wspomniany pan mówi mi, że nie ma i nie było mojego rozmiaru - ani nic nawet zbliżonego. A nie jest to nawiasem jakiś niebywaly rozmiar - ot 39. Ogólnie jak ktoś wie dokładnie czego szuka i jest to w zasięgu wzroku to może udać mu się satysfajcjonujący zakup w tym sklepie. Gorzej jeśli trzeba zasięgnąć informacji. (Siostra kupowała tam lampkę do roweru - jedna była za 10 druga za 30zł. Spytała skąd różnica - odp. jedna ma więcej diod. Z tym, że to była akurat ta tańsza...)