Udaremnione nocne wyścigi na Grunwaldzkiej

Opinie do artykułu: Udaremnione nocne wyścigi na Grunwaldzkiej.
Artykuł na temat: Nielegalne wyścigi samochodów

11 mandatów wystawili policjanci podczas czwartkowej akcji wymierzonej w uczestników nielegalnych wyścigów na al. Grunwaldzkiej w Gdańsku. Dwóm kierowcom zatrzymali prawo jazdy, w sprawie jednego wysłali do sądu wniosek o ukaranie.

Czwartek wieczór, godzina 21:30, skrzyżowaniu al. Grunwaldzkiej i ul. Bażyńskiego . Nieopodal parkingu przed barem Mc Donald's kłębi się kilkadziesiąt osób. W większości są to młodzi mężczyźni, ale widać także dziewczyny. Nie przyciągnęła ich tu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Udaremnione?

I tak będzie to cały Czas co to za czwartek żeby się z kimś na Grunwaldzie nie spotkać.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 20

przykładnie ukarać

Te akcje policji powinny mieć miejsce dużo wcześniej, ale i tak bardzo dobrze że się za to wzięli, przykładnie ukarać każdego który/a bierze w tym udział, a jak próbuje uciekać rzucać kolczatki i rekwirować samochody na poczet kary... w większości trupy po "wiejskim tuningu"
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 7

Mi przeszkadzają

Szyby po nocach w mieszkaniu mi latają, a mieszkam z 500m stamtąd.
popieram tę opinię 105 nie zgadzam się z tą opinią 8

lubię te zloty, fajnie popatrzeć na sportowe auta, które na codzień widzi się rzadko. Niestety to teren zabudowany i każdy jest zobowiązany przestrzegać przepisów, czy to będzie dziadek w starej skodzie czy kierowca jakiegoś fajnego auta (co oczywiście nie oznacza, że skoda jest zła :D) szkoda, że panowie tak bardzo naginają przepisy w zabudowanym i sami sobie szkodzą, bo idea zlotu jest fajna.
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 26

Niech zaczną zabierać samochody i motory

To się zaraz skończy ściganie...
popieram tę opinię 78 nie zgadzam się z tą opinią 13

Współczuje naszej nieudolnej policji że nie potrafią nie mogą nie chcą poradzić sobie z takim pierdem:)

I nie dziwie się że są bezradni z prawdziwą bandytką a pokazują moc na kimś kto zapłąci mandat za pas, apteczkę, odprysk na przedniej szybie zatrzymanie na kawałku trawy...oj tam to mają władzę i posłuch. A tutaj to biedne zahukane miski:) Do szkoły a nie do pracy w Policji...hańbicie mundur
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 27

fiufiu

Wiele lat musiało upłynąć aż dzielni policmajstrowie się zorientowali. Jak przez 10 lat mieszkałem w Oliwie to w lato ciągle wycie piłowanych szlifierek było słychać o każdej porze dnia i nocy.
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ze wsi przyjeżdżają to tak mają....

Nie oszukujmy się, to są osoby albo z takich metropolii jak Czeczewo, Banino itp. albo dopiero miastowi w pierwszym pokoleniu. Tzw mistrzowie prostej, gdyby mieli się zmierzyć w profesjonalnym wyścigu, nie wyrobili by na pierwszym zakręcie.
popieram tę opinię 362 nie zgadzam się z tą opinią 47

No i dobrze

Ścigać i śledzić tych Sebów i ich Mariki bez wyobraźni!
popieram tę opinię 280 nie zgadzam się z tą opinią 27

Jest tor w Pszczółkach

Tylko piernikom przeszkadza i chcą go zamknąć.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 5

Podaj swój adres, zorganizujemy zawody strzeleckie pod oknem.

Tak, wiem, że to troll, ale musiałem.
popieram tę opinię 189 nie zgadzam się z tą opinią 13

Nie ma gdzie

to się ściga w mieście
popieram tę opinię 63 nie zgadzam się z tą opinią 249

ale akcja

caly sie trzese
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 212

I bardzo ładnie, czyli jednak można!

Szkoda, że tyle lat to trwało....
popieram tę opinię 544 nie zgadzam się z tą opinią 58