Udaremnione nocne wyścigi na Grunwaldzkiej

Opinie do artykułu: Udaremnione nocne wyścigi na Grunwaldzkiej.
Artykuł na temat: Nielegalne wyścigi samochodów

11 mandatów wystawili policjanci podczas czwartkowej akcji wymierzonej w uczestników nielegalnych wyścigów na al. Grunwaldzkiej w Gdańsku. Dwóm kierowcom zatrzymali prawo jazdy, w sprawie jednego wysłali do sądu wniosek o ukaranie.

Czwartek wieczór, godzina 21:30, skrzyżowaniu al. Grunwaldzkiej i ul. Bażyńskiego . Nieopodal parkingu przed barem Mc Donald's kłębi się kilkadziesiąt osób. W większości są to młodzi mężczyźni, ale widać także dziewczyny. Nie przyciągnęła ich tu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bez przesady

Przejechali może 2/3razy i już problem ? Może kos spełnia swoje marzenia a ze auto niestety wyróżnia się a chce to ukryć przed rajdem np. To jedzie w nocy naprawdę to nie było coś co mega przeszkadza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ktoś kto używa takiego języka...

...skonczyl maks 3 klasy.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz napisz to wszystko jeszcze raz, tylko tym razem po polsku.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stojąc na parkingu niczego tym policyjnym sk..synom nie muszę pokazywać ani z niczego tłumaczyć banda ch..jow myśli że oni są prawem won szmaty policyjne nadrobić wykształcenie pierw bo 6 klas podstawówki to za mało żeby o czymkolwiek gadać
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 21

w Orłowie dalej jeżdżą

Ale w Orłowie jeżdżą w najlepsze!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja uciekłem na rowerze.

nie zapiąłem pasów, i nie miałem dokumentów ale udało się. W następny czwartek też będę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super!!!!

Co z pozostałymi 7 kierowcami wobec których wszczęta interwencje wszyscy nie winnii czyli jak zatrzymano 19 kierowców 11 ma problem w sumie 12 a co z 7mką jeżeli są nie winni to policja musiała działać na opak na 29 osób taka liczba trafień i jeszcze 7 nie winnych(skorumpowanych) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdyby policjanci tak nadgorliwie i ochoczo zabierali uprawnienia wszystkim bezmózgim

którzy podczas jazdy rozmawiają przez komórki oraz -co gorsze- piszą namiętnie sms, to w końcu nie byłoby zatorów w Trójmieście.
Osobiście uważam, że ci powyżej, to większe zagrożenie, aniżeli kierowcy "rajdowcy"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Teraz są w Gdyni, na Skwerze !!! Robią już chyba 10 rundę. Policji brak (jak zwykle).
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

o przepraszam, sam mam już ponad pół wieku i chętnie pośmigałbym takim potworem z kilkoma setkami kucy pod maską. I nie mam grubej żony i na imię Janusz :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy tych "pasjonatów" wyścigów nie POwinno się PrOfilaktycznie kastrować ? Tak tylko pytam....

Przecież te wsiuny są POtenjalnymi mordercami !

PO kastracji przestaną hormony POd czachą buzować !

Najlepszą informacją, którą można POwyżej przeczytać to to, że 22-letni fan wyścigów musiał drałować na "piechtę " do swojej wioski POd Nowym Dworem Gdańskim .... hehehe
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

No i oby z tego prawa chcieli skorzystać

Jak spowodują wypadek. Mają prawo wtedy iść siedzieć, a nie migać się lub uciekać.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Monaco miesiąc przed wyścigami w mieście powstaje getto.

Płoty, mosty, trybuny, barierki itp. Są takie utrudnienia dla pieszych, że nasi obywatele by tego nie znieśli. Rozbieranie całego bałaganu i powrót do normalności trwa około tygodnia.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zastanawia mnie jedna sprawa..., a mianowicie

Czy policjanci mieli prawo odholować motocykl temu przypałowi bez uprawnień. Skoro nie posiadał uprawnień do prowadzenia motocykla, to oczywistym jest, że, albo dzwoni po znajomka z uprawnieniami, albo przepycha i parkuje motocykl w miejscu dozwolonym i "daje z buta do domu".
Czysto teoretyczne rozważania...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zajedzcie na inne długie dwupamsowe ulice :(
Przenieśli się na Rzeczpospolitej, jana pawla, czarny dwór, Hallera...
Strach przechodzic przez ulice
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz Sopot

Haha a teraz przenieśli się do Sopotu. Przed chwilą było slychać
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

i bardzo dobrze, brawo Policja

utrudniać typom działanie jak się da, to sami zrezygnują z wyścigów albo pójdą na tor.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Barani mózgu. Zacznij myśleć - to nie boli

Wyścigi owszem niech się odbywają - ale na torze a nie na ULICY
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wjazd za drogi

Ledwo na zalanie 10 litrów starczyło, żeby z Kartuz dojechać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ilość? Tona czy kilogram?

Języka polskiego już nie ogarniesz. Oby rozpędzanie szrotu do 200km/h w środku miasta kiedyś zaczęło być dla ciebie głupie. Inaczej albo zabijesz siebie, albo przy okazji innych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0