Udaremnione nocne wyścigi na Grunwaldzkiej

Opinie do artykułu: Udaremnione nocne wyścigi na Grunwaldzkiej.
Artykuł na temat: Nielegalne wyścigi samochodów

11 mandatów wystawili policjanci podczas czwartkowej akcji wymierzonej w uczestników nielegalnych wyścigów na al. Grunwaldzkiej w Gdańsku. Dwóm kierowcom zatrzymali prawo jazdy, w sprawie jednego wysłali do sądu wniosek o ukaranie.

Czwartek wieczór, godzina 21:30, skrzyżowaniu al. Grunwaldzkiej i ul. Bażyńskiego . Nieopodal parkingu przed barem Mc Donald's kłębi się kilkadziesiąt osób. W większości są to młodzi mężczyźni, ale widać także dziewczyny. Nie przyciągnęła ich tu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I w rurkach w ocelota

A zapinając rozporek albo jajka na zwieracz idą albo wary przycinają
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko że tam wyścigi są legalne i profesjonalnie organizowane

Z pełnym zapleczem a nie jak banda d**ili w 30 letnich dizlach z Kataryna tudzież Dzesika na tylnej kanapie z kebsem w łapie....
Won na tor śmieciarze....
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 2

i co kogo to obchodzi? wyjmij kija z d*py
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

No tak

Był strajk, teraz trzeba podgonic z mandatami. Żenada...szkoda, że przedtem tak się nie wzięli za te wyścigi tylko nagle teraz ich coś tkneło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

to chyba źle trafiłeś :) bo ja trafiłem na porsche, audi s3, golfa R i niezliczoną ilość kombinacji merców w amg. ale lepiej wymądrzać się zza monitora niż rzeczywiście zbadać sprawę. chłopaki spokojnie latali po 200kmh. szrotem tyle wyciągniesz jak go zrzucisz z samolotu :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

szroty po wiejskim tuningu XD 600konne porsche czy jeszcze mocniejsze audi rs7 to szrot po wiejskim tuningu XD oj ale eksperci z tego portalu jesteście zakompleksieni. masakra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Młodość ma swoje prawa.

Małolaty potłuką Twoje auto, wybiją szybę, a Ty wezwiesz policję. Przecież młodość ma swoje prawa! Młodość ma swoje prawa jeżeli nie dotyczy to Ciebie.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

hm

99% dzieciaków w tych pięknych stuningowanych autach nie potrafiło by zarobić na opone do swej maszyny gdyby nie bogaci rodzice.
Dziewczyny od początku cywilizacji leca na kase tak bylo jest i bedzie(sa to zwierzece reakcje zakodowane w DNA-zara mi ktos napisze ze bzdura =to czemu sikasz tam gdzie inni sikal bo wyczules zapach czyli jestes czlowiekiem ale zwierzeciem tez.
goryle tez rywalizuja zeby sie przypodobac samica
widze tu duze podobienstwo
pozdrawiam tez mam szybkie auto
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

czas na budowę toru wyscigowego

będą się ścigać bo tak jest natura młodych a starzy tez to robili wiec więcej wyrozumiałości. Tor F1 Gdańsku z rozsądnymi cenami pozwoli na podniesienie ogólnego bezpieczeństwa na drogach. Panie Adamowicz buduj pan tor a masz pan mój głos.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

A był tam jakiś wypadek?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 22

To nie oni tune-up ma hamownię, to turbo elita lubi hamować na drodze :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdynia

Na na pętli autobusu 309 (kursuje tylko w czasie wakacji) na Babich Dołach w Gdyni, robią "palenie gumy".
Zobaczcie tam ślady na asfalcie!
Może Redakcja podjedzie tam i sama zobaczy...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie też ciarki przechodziły, kiedy z daleka słyszałem ryk silnika na pełnych obrotach, a prędkość

w okolicach 120 km/h. No cóż, wydech jest a silnik zdechł! Acha, no i felgi piękne, robiące furorę w Piczankach koło Wyliniewa.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hehehe

Według Pana świat się dzieli na Januszy i kierowców czwartkowych :) lepiej obiad czwartkowy zjedz :) No to się uśmiałem :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak to nie?

Gdyby nie RODO, przesłałbym ci kilka nazwisk z nowych domów. Udajesz że nie wiesz czy po prostu nie mieszkasz w naszej okolicy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

A mi w Gdyni na dołku sznurówki ukradli takie to funkcjonariusze

Potem spotkałem tego grubego z dochodzeniówki i wcale nie był zdziwiony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1