Ukradziono Gianta MCM3
Witam wszystkich i proszę o pomoc , około piątku 7 października z mojej piwnicy w Gdyni skradziono Gianta model z roku 1997 MCM 3 z ramą carbonową . Wróciłem akurat z wycieczki ze swoim synkiem i już na następną niestety długo nie pojadę . Zgłosiłem na policji i czekam ale nadzieja jest słaba chyba że pomożecie ... . Rower był bardzo charakterystyczny miał ramę węglową koloru zielony metalic z matową powierzchnią , rama miała ciekawy kształt z zaokrągleniami . Widelec zielony również ale wykonany z aluminium . Ostrzet shimano opony michelin również koloru zielonego bardzo szerokie , hamulce zwykłe te przed V breikami . Kierownica miała dodatkowo rogi . Był to jedyny egzemplarz w Polsce choć kupiłem go w Warszawie wiele lat tem\u .
Naprawdę rower ten poznać z daleka choć w tym sezonie wiele nie jężdziłem , w zeszłym roku było lepiej .
Uprzejmie proszę o kontakt spijet@wp.pl
strasznie się do niego przyzwyczaiłem, żona załamała się bo wiele lat temu zapłaciłem za niego kilka pensji .
Z góry dziękuję za każdą pomoc pozdrawiam Sławek
Naprawdę rower ten poznać z daleka choć w tym sezonie wiele nie jężdziłem , w zeszłym roku było lepiej .
Uprzejmie proszę o kontakt spijet@wp.pl
strasznie się do niego przyzwyczaiłem, żona załamała się bo wiele lat temu zapłaciłem za niego kilka pensji .
Z góry dziękuję za każdą pomoc pozdrawiam Sławek