Ukraina - temat z ;-)

Ostatnio przeglądając strony bikerów przez przypadek znalazłem coś takiego:

"Przebieg/czas użytkowania: 20 lat
Nie pije woodki ,nie pij wina...kup se rower Ukraina...bo to dobra jest maszyna..
i w doliny i też w góry.....jak przyspieszysz lecą wióry....nikt cię nie złapie i nie pogoni...
bo twoja Ukraina każdego dogoni.... czy żeś młody czy też stary...nie trać nigdy dobrej wiary.....
ta maszyna to jest cudo.....na zawodach czy też w lesie zawsze dobrze cię poniesie....
uwierz bracie czy też siostro.....pedałować możesz ostro...ale rower dobra rzecz....
mechanicy-poszli precz....tam się nic nie zepsuje. ..nawet jeśli żeś niechlujem....
możesz taplać się też w błocie...bierzesz szlauf i po kłopocie...także tyle by to było..
moją ręką się stworzyło....pisał neomn z Karkonoszy...za pochwały byłbym wdzięczny...
no ,a teraz pa......na ręcznym.:)"

:-)

Tekst ten znalazłem w archiwum ZIP pod adresem:
http://www.mikemtb.neostrada.pl/files/logo_precla.zip
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ukraina - temat z ;-)

Szkoda tylko że ten gość kradnie mi nicka. Ja miałem go pierwszy na preclu i mam nadzieje że nikt mnie z nim nie pomyli. Jak by co to ja mam "_" miedzy Mike a MTB :)

<<< INTERNETOWYM SKRYTOKRADZIEJOM NICKÓW MÓWIMI NIE !!! >>>

Re: Ukraina - temat z ;-)

niop i koleś z tą Ukrainą (chociarz do końca nie) ma racje (prawie) niezniszczalna, raz na niej udało mi się prześcignąć kolesia na WSC'e no ale niestety sobie chciałem troche poskakać i rama się ,,lekko" wygieła, tak że pedałami zacząłem szurać po asfalcie, no i jak się jedzie pod górkę na Ukrainie to czasem się nie dojedzie :) ale to już szczegóły
ps: już się nie produkuje takich rowerów hlip szkoda :(

Inne tematy z forum

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...