Ulka - opinia
Hahahapisze opinie na temat szkoly chociaz nie wiem czy powinnam. bo pan klemens zagroził, ze negatywne komentarze będą karalne ;] Ale ze mamy demokracje to ja się nie dam zastarszyc ;] a wiec szkoła za panowania prof. kaczorowskiej była dla ludzi. wszyscy traktowali się z szacunkiem. Panowała harmonia i ogólna mila atmosfera. pani Czesia (psycholog) również była kobieta o złotym sercu. niestety nadeszły ciemne dni i do władzy dorwał sie człowiek, który powinien pracować jako dozorca więzienny. czasami czułam sie tam jakbym była zamknięta w obozie. Dyrektor H chyba ma jakieś kompleksy, bo traktuje wszystkich licealistów jak potencjalnych kryminalistów. nasyłał na szkole straż miejska, ocenzurowal przedstawienia. zastraszyl nauczycieli. generalnie jest małym (w doslownym znaczeniu również) terrorysta o wielkim ego;] Psycholog która dostała posadę sama potrzebuje pomocy specjalisty bo takiej furiatki i wrzaskliwej kobiety dawno nie spotkałam. W życiu nie poszłabym do niej z zadnym problemem. Generalnie odradzam ta szkole, bo atmosfera jest do dupy;< a skoda bo ta szkoła kiedyś miala potencjał, była przyjazna i z uśmiechem do niej chodziłam. pozdrawiam rowniez p.klemensa który byl