Ulubione markety?

Macie swoje ulubione markety w których lubicie robić zakupy? Ja lubię Biedronkę i Lidla tam chyba promocje są najlepsze. Co dziennie przeglądam gazetki w Moja Gazetka w telefonie i tak mi się wydaje. A wy gdzie robicie zakupy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Ulubione markety?

Biedronka i Carrefour, Auchan (Osowa) bardzo rzadko (raz na pół roku) ponieważ Lidl też ma fajną ofertę rzeczy sezonowych dla dzieci.

Ps
Biedronkę lubię z serca za pieluszki Dada (różnorodność i jakość) i za oferty w fajnych cenach (ciuszki dla dzieci, firany, ostatnio dywaniki...), również produkty spożywcze. Dziś np.: kartonik corony...
Tym chętniej zarejestrowałam kartę "Moja Biedronka" i nawet miałam sytuację, w której poczułam się jak VIP ha ha

Carrefour ma moje ulubione lody ( Grycan, karmelowe z twardym karmelem i miętowe z czekoladą), wszystko co trzeba na sushi, fajne środki czystości i pringlesy "salt&vinegar", duży wybór win i piw, fajne wędlinki... ciuszki dla dzieci...
Uff ~ :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dino, biedronka, Lidl, Auchan

Lubię te, które mam blisko;)
Lubię Tesco, bo jest całodobowe i są kasy samoobsługowe. Mają też świetne słodycze "własnej" produkcji. Ich chałwa jest boska:)))
Netto jest najtańsze i mają najseksowniejszą obsługę:p

Biedronka mnie wkurza, bo tam zawsze jest straszna kolejka.
Lidl rżnie klientów na cenach zwykłych artykułów - sprzedają czasem drożej niż osiedlowe sklepiki.
Auchan na Szczęśliwej ma dobry towar, tylko jest strasznie daleko i zlikwidowali darmowe busy, więc ich olewam;)
Carefour Hiper na Morenie ma ciekawy asortyment i jedną kolejkę do kasy - chwała im za to!
Piotr i Paweł ma straszny chaos - jakby towar układali niewidomi. I strasznie drogie owoce!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

> Biedronka mnie wkurza

Ale w Biedrze (tej przy rondku koło spółdzielni... nie mylić z Biedrą koło Tesco czy na Chałubińskiego) pracuje mała drobna blondyneczka o cudownie błękitnych oczach.
Jej imię wypadło mi z pamięci.. dawno nie byłem :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Byłem tam raz, nie leży mi po drodze, a gdy leży, to wracam i wolę już zajść do Tesco.
Jest jeszcze jedna biedronka bliżej Tesco? Przecież tą już widać z Tesco:p Człowiek jeden dzień nie przejdzie ulicą a tu bęc! Biedra stoi, jakby stała tam zawsze:d

> Jest jeszcze jedna biedronka bliżej Tesco?

Jest
Na Dragana
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Biedronka jest.. słaba, kiepskie produkty nie rozumie czemu cieszy się taką popularnością tym bardziej że ceny wcale nie są jakieś mocno niskie. Najlepszy Piotr i Paweł, Alma daje radę a i Auchan ma duży ciekawy wybór.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja pier....ę już nie mogę ....

A SRAJTAŚMĘ TO WOLICIE W MUSZELKI CZY W KWIATKI ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy to filozoficzne pytanie o naturę życia?:P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Deskę klozetową miałem w gwiazdki a sr*jtaśmę w miarę gładką.
Łatwiej ci woderku żyć, mając tę wiedzę? ;]

Gburek, Dziadu :), właśnie z Biedronki "wolimy" NEO.
Wydajny i zwykły (nie trzeba do każdego przysiadu na tronie, nowej rolki sięgać)

Ps
Gdyby był w muszelki i kwiatki, oczywiście wybrałabym w muszelki.

Muszelki to na ostro, a kwiatki to niczym księżniczka:d
Mój jest męski; bez ozdóbek, bez zapachu, szary i mocny:d

Inne tematy z forum

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (4 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Biżuteria jako prezent? (41 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...