Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Jak nie ma pracy nie znaczy ze masz za 6.50 pracowac - proste przez takich nieudacznikow co robia za tyle mamy rynek jaki mamy
i co ci kur...A starczy na chleb i masło?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mam kolegę w Radomiu, też mówi że tragedia, stoja we 3, obiecywali im nie raz premie, koordynatorzy zmieniaja sie co miesiac, potem niby nic nie wiedza. Jeden ma 7zl a dwaj pozostali po 6,50 na h. Ale coz zrobic jak w Radomiu nie ma pracy. Nie polecam i unikac z daleka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

a z ciekawości można wiedzieć o którego chodzi Łukasza czy Mariusza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie zwolnili tylko podobno sam to pier.... bo go dymali na kase tak samo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widac jak traktowałeś ta prace skoro piszesz o spóźnieniu...jakbyś był punktualnie byłoby ok.Ja pracuje już jakiś czas i nie spóźniłem się ani razu...no raz wejścia nie mogłem znaleść na galerie bo wysłali do innej. a te wszystkie procedury są proste tylko wystarczy myśleć. Tego niestety Ci brakuje bo skoro grzebałeś w śmieciach z łazienki czy kuchni to kozak jesteś-dojadasz lub lubisz"damskie sprawy" ?....a pojęcia o kontroli nie miałeś żadnego. Praca jak to w ochronie ale przynajmniej spokojniej jak na markecie bo to jednak perfumeria. Z kasą miałem tylko problem ale nie tylko ja bo jeden kordynator zanim go zwolnili tak wyliczał kasę na skepach, premie obiecywał a nikt ich nie zobaczył.Mogliby lepiej płacić ale teraz podwyzki maja byc więc zobaczymy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak zawsze Janeczek wie wszystko o wszystkich :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A gdzie dokładnie pracuje Twój mąż ?? W Gdańsku, Gdyni, Rumi, Sopocie, Straszynie, Pruszczu Gd. czy innym mieście ? W którejś Biedronce czy Galerii Hebe, a może w patrolu ? Jeśli w Biedronce (nawet w CD pod Pruszczem Gd. na bramie) to i tak ma nieco lepiej niż we wspomnianej Umbrelli (z samych wpisów wynika, że kierownictwo tej 'firmy' w Gdańsku to banda przyjezdnych buraków)...Proszę pozdrowić Pana Roberta, Norberta i Panią Kasię (managerów) oraz Pana Wiesława (główny specjalista ds. sprzedaży), a także główną kadrową (niestety zapomniałem jej imienia) i jej pracownice.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

to co sie dzieje w tej fimie i na obiektach sephory wola o pomstwe do nieba, traktuja ludzi gorzej niz smiecia, niz nie ma wyruzumialosci i normalnego podejscia do czlowieczka, kazdy dla kazdego dodatkowo to zalodziej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak już to 7,90 zł na godzine max 8 zł ma konsalnet :-) mój mąż pracuje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli biedny cieć i śmieciarz w jednym - standard w różnych hipermarketach niestety :-(( Ta firma powinna za proponowane wynagrodzenie dorzucać jeszcze bony żywnościowe co by ich 'pracownicy' nie pomarli z głodu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie polecam tam pracowac, bylem tam i wiem jak jest dobrze iz juz tam nie robie, procedur jest 30 stron drobnym druczkiem napisanych, obowiazkow od groma, w wawie stawki ok. 9 zl i ludzie nie chca pracowac, dochodzi do tego iz sciagaja pracownikow na perfumerie z innych miast z Polski a zakwaterowanie w hostelu jakie im firma zapewnia to gorzej niz w sredniowieczu, praca po 12,5 h 2 tym 2 przerwy po 20 min spoznisz sie chodz 2 min juz wielkie pretensje telefony do kordynatora skargi, a dodatkowo sprawdzanie smieci szczegolowe, (niby powinny byc rekawiczki ale ich nie ma i trudno sie doprosic) a smieci z lazienki kazdy papierek w tym kuchenne trza rekami przegladac po kamero kazdy opakowanie po jedzeniu, karton itp. a w dodatku kilka razy sie ufajtasz bo z kefiru czy napaju lub innego produktu cos sie na ciebie wyleje. nie polecam za takie pien iadze oraz warunki pracowac
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla koordynatora w Wawie to chyba ta praca jest marzeniem i przez to traktuje ludzi jak smieci!!! Udaje twardziela do tych wszytskich ochroniarzy ktrych ma pod sobą ja tam sobie nie dawałem w kaszw dmuchać dar jape to odwdzięczałem się tym samym.
Nie polecam nikomu chyba ze chcecie pracowac od 8 -22 i nastepnego dnia znowu przyjsc na 8 gdzie powinniscie miec wolne:):)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żeby było śmieszniej koordynatorzy sami w sobie są przeciążeni do granic możliwości. Ten, który obsługiwał moją perfumerię miał na głowie kilkanaście punktów w Warszawie do tego Lublin i coś tam wspominał o Radomiu, plus chyba jeszcze jakieś budowy i sprzątanie w Warszawie. Latał jak szalony od miejsca do miejsca.
Chłopaki z pefumeri mówili że koordynatorów też walą na kasie konkretnie więc to chyba nie problem w nich samych ale w samej firmie?
NIE POLECAM tam pracować. Na szczęście za kilka dni kończę tam współpracę i nie mam zamiaru dochować okresu wypowiedzenia, niech mają nauczkę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj kolego byś w Gdańsku był to byś dopiero zobaczył co tam sie dzieje

Dokładnie :) Jak coś mu nie pasuje to rzuca sie jak stolec w betoniarce. Kazdy podpisuje na umowie ze jak nie pojawi sie w pracy albo cos zle zrobi to płaci z bomby 300 zł kary. Patrzcie uwaznie chłopaki na treść umowy :) Jedynie Adam Lewicki dogaduje sie z nim dobrze bo obaj mają psyche zrytą. Adam jest często na Osowej takze patrzcie na niego a reszta mówi sama za siebie :P Elo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tobie podobnie Kaska...te co bierzesz nie działają !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Janeczku po prostu jesteś żenujący , wszędzie wszystko i na każdy temat masz coś do powiedzenia. Twój lekarz powinien zmienić ci leki !!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obserwator: a co, zabronisz ?? Podobno w wolnem kraju żyjem, nieprawdaż (pisownia zamierzona) ?? A, że dla niektórych 'dzikim' to insza sprawa jest...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dlatego też wydaje się zaskakujące, że w Warszawie kordynatorzy nie posiadają aut służbowych o czym wspomniał Belmondas :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo to firma z Gdańska jest.

Inne tematy z forum

kurs szkolenie dla męża (4 odpowiedzi)

mój mąż chce podnieść kwalifikacje, zastanawiamy się nad szkoleniem na spawacza, bądz np...

Ile za sprzątanie? (56 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Feromony w pracy (7 odpowiedzi)

Chciałabym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach...