Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Umbrella Security - ktoś coś powie ?

@BELMONDAS
To dziwne, bo Gdańsku już pare razy Hyundaia i20 z ich firmowym logo widziałem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

brunko o ktorego ci chodzi kordynatora teraz sie zmienil w Lublinie ponoc?

Oczywiście Janeczek jak zwykle ma coś do powiedzenia :)))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bieda aż piszczy ?? Nie wierzę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Panowie koordynatorzy z warszawy nie posiadają nawet służbowych aut z wyjątkiem jednego pana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie od dziś wiadomo, że Warszawka rządzi ;D. U nich chyba najwięcej przekrętów lub gdzie indziej mają mniej skuteczne przecieki. Z ciekawości jakim autem jeżdżą Panowie Koordynatorzy z Wawy ?? Najnowszym modelem terenowego BMW / Merca czy też nie ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Warszawie nie lepiej:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

pan koordynator w lublinie kreci,oszukuje na kasie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

X-Box skakał z jajka na jajko u Billa Gates'a jak Resident Evil śmigał na PlayStation.

Uwielbiam takie nicki z d*py wzięte. Podpisuj się jakoś Anonimie...Po pierwsze nie piszę na każdy temat jeśli dobrze zauważysz. Po drugie z pracą w domu przez kompa nic nie wyszło z powodu braku czasu wolnego ostatnio (w końcu mam zaproszenia na rozmowy, chyba wiosna na rynku pracy nastała ;D Teraz prawie codziennie mam po 2-3 rozmowy kwalifikacyjne !!!) i wymaganego kapitału (trochę mi brakuje). Jak już wracam do domu (a zaczynam wcześnie rano - najpóźniej o 7.00 muszę z domu wyjść), to często zajmuję się ogrodem lub sprzątaniem domu. Gdy wróciłem z przedłużonego o kilka dni chorobowego już czekało na mnie wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym, ale że mam w rodzinie prawnika go nie przyjąłem znaczy odmówiłem zaznajomienia się (wada wzroku). Pracodawca zgłupiał (jego mina bezcenna) i tym sposobem wywalczyłem należny mi okres wypowiedzenia, tj. miesiąc. Czy coś jeszcze niejasne ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Janeczek co ty za głupoty wypisujesz ?
Gdzie ty już nie pracowałeś - chyba wszędzie ? A nie tak dawno pisałeś że kończysz chorobowe ? innym razem że masz pracę w domu ?
Ty chyba masz jakiś problem z psychiką ?????
Człowieku przestań tu pisać - bo piszesz na każdy temat !!!!
No chyba że twój psychiatra taką terapię ci zalecił?
I nie pisz że matka pracuje w służbach i zaraz mnie namierzysz - bo będziesz się powtarzał !
Myślę że jesteś na rencie choroba na główkę itd.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracownicy ochrony bez licencji o których wspominasz , nie mają wiele do wynegocjowania odnośnie stawek proponowanych Im w danej firmie na danym obiekcie , tak jak wspominałem , rynek ochrony pod względem firm jest przesycony.. , wyobrażasz sobie sytuacje w której osoba świeżo zatrudniona , zaczyna podnosić swoje racje ze za mało zarabia ? , przecież to jest nie realne , bo ludzie boją się wychylać , a nawet jak już ktoś się upomni o więcej , to nic to nie zmieni.. , każda firma wie ile daje konkurencja i te stawki są podobne..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

P.S. I nie dokonuj porównania warunków bytowych w Polsce i u Ciebie w UK, dobrze ?? Bo to 2 inne światy. Wiem, bo byłem już kiedyś tam i jeśli mi tu nic nie znajdę przez ok. 6 miesięcy to chyba tam wrócę w wersji one way ticket ;D Wracać wtedy do kraju będę tylko na święta BN i Wilkanoc oraz w wakacje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Phen - to prawda czasem nie mam na doładowanie telefonu. Też mi coś. Niektórzy na bułkę nie mają, a co dopiero mówić o posiadaniu komóry. A co do mieszkania z rodzicami to znowu w pudło trafiłeś. To prawda mieszkam z nimi, ale już niedługo planuję się wyprowadzić. Jeżeli mi się poszczęści od poniedziałku będę mieć pracę i od pierwszej wypłaty chcę żyć przez pewien czas jak mnich (zero hucznych weekendowych zabaw jakie miałem na studiach, wyjść do kina i spotkań biletowanych / z przyjaciółmi gdzie wymagana jest składka na trunek), aby odłożyć pewną sumkę i mieć na wynajem i jedzenie. Z czasem kupić używane dobre auto (i nie myślę tu o 10-letnim szmelcu z RFN) itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ty chłopie co innego robisz? Nie chałturzysz? Sam przyznajesz na forum że nie masz stałej pracy, i łapiesz co sie da. W styczniu nawet na doładowanie telefonu nie miałeś. I dziwisz sie innym, jak mają rodzine na utrzymaniu, opłaty, dzieci. No ale jak ktoś, jak Ty mieszka z rodzicami to daje rade. I wieczorem wściekły na cały świat daje rady innym. Weź sie ogarnij sam, a potem sie wypowiadaj.

Ben Hur to prawda, że konwojenci mogą więcej wyrwać niż pracownicy bez licencji. Ale ja stawiam tylko pytanie odnośnie pracowników ochrony bez licencji pracujących w pkt. handlowych: czemu kandydaci godzą się na tak niskie stawki ?? Trzeba się cenić, a nie chałturzyć.

Janeczek w jakich realiach Ty żyjesz.. , wszystkie branżę dotyczące ochrony wkładasz do jednego wora , wiadomo ze są poszczególne profesie w tej branży które mają bardzo ładne zarobki , chociażby ludzie trudniący się konwojowaniem określonych dóbr itp , nie można tego porównywać , bo nigdy nie było i nie będzie tak , że personel zatrudniony na szeregowych stanowiskach , mam tu na myśli chociażby chłopaków na galeriach , drogeriach itp miejscach , będzie zarabiał ładne pieniądze , nie ważne czy obsadzisz ludzi z najwyższej półki na szeregowe stanowiska , stawka i tak się nie zmieni , bo każda firma ochrony wie ile płaci swoim pracownikom konkurencja , rynek od dawna został ukształtowany w tej materii i nic tego nie zmieni , zrozum to chłopie..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie za 20, a za min. 25 zł/h. Taka stawka powinna być. Ale przez takich jak Ty 'ciemnych', nie 'szarych' ochroniarzy mamy w Polsce taki rynek pracy jaki mamy...Za długo pracujesz w ochronie, zmień branżę póki czas - chyba, że lubisz dostawać ochłapy z Pańskiego stołu i być kopany po tyłku za byle co...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tyraj za 7zł :D nawet z nikim pogadac nie mżna widać ze juz za długo w ochronie pracujesz;d;d
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zdecydowana większość SEPHOR jest otwierana o 9 czyli stawiasz się na 8...więc nie pisz bzdur.
Pracuję na SEPHORZE i nie wiem czego Ci ludzie chcą.Na Poznaniu jest koordynatorem P.Dawid i nie ma z Nim problemów.Można się dogadać jak najbardziej...aaaa...i nie jestem kimś z góry.Zwykłym szarym ochroniarzem jestem.
więc walić hejterów co chcą robić na galerii/perfumerii za 20 zyla...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Portal z opiniami o pracownikach. (97 odpowiedzi)

Dzisiaj natknąłem się na taki artykuł:...

Praca za granicą. Niemcy (10 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,