Umbrella Security - ktoś coś powie ?

Cóż to za wspaniała firma - w ogłoszeniu oferują pracę i darmowe szkolenia . Praca na wysokiej klasy obiektach handlowych .
Czy warto tam pracować ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: Umbrella Security - ktoś coś powie ?

@BELMONDAS
To dziwne, bo Gdańsku już pare razy Hyundaia i20 z ich firmowym logo widziałem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

brunko o ktorego ci chodzi kordynatora teraz sie zmienil w Lublinie ponoc?

Oczywiście Janeczek jak zwykle ma coś do powiedzenia :)))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bieda aż piszczy ?? Nie wierzę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Panowie koordynatorzy z warszawy nie posiadają nawet służbowych aut z wyjątkiem jednego pana.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie od dziś wiadomo, że Warszawka rządzi ;D. U nich chyba najwięcej przekrętów lub gdzie indziej mają mniej skuteczne przecieki. Z ciekawości jakim autem jeżdżą Panowie Koordynatorzy z Wawy ?? Najnowszym modelem terenowego BMW / Merca czy też nie ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Warszawie nie lepiej:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

pan koordynator w lublinie kreci,oszukuje na kasie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

X-Box skakał z jajka na jajko u Billa Gates'a jak Resident Evil śmigał na PlayStation.

Uwielbiam takie nicki z d*py wzięte. Podpisuj się jakoś Anonimie...Po pierwsze nie piszę na każdy temat jeśli dobrze zauważysz. Po drugie z pracą w domu przez kompa nic nie wyszło z powodu braku czasu wolnego ostatnio (w końcu mam zaproszenia na rozmowy, chyba wiosna na rynku pracy nastała ;D Teraz prawie codziennie mam po 2-3 rozmowy kwalifikacyjne !!!) i wymaganego kapitału (trochę mi brakuje). Jak już wracam do domu (a zaczynam wcześnie rano - najpóźniej o 7.00 muszę z domu wyjść), to często zajmuję się ogrodem lub sprzątaniem domu. Gdy wróciłem z przedłużonego o kilka dni chorobowego już czekało na mnie wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym, ale że mam w rodzinie prawnika go nie przyjąłem znaczy odmówiłem zaznajomienia się (wada wzroku). Pracodawca zgłupiał (jego mina bezcenna) i tym sposobem wywalczyłem należny mi okres wypowiedzenia, tj. miesiąc. Czy coś jeszcze niejasne ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Janeczek co ty za głupoty wypisujesz ?
Gdzie ty już nie pracowałeś - chyba wszędzie ? A nie tak dawno pisałeś że kończysz chorobowe ? innym razem że masz pracę w domu ?
Ty chyba masz jakiś problem z psychiką ?????
Człowieku przestań tu pisać - bo piszesz na każdy temat !!!!
No chyba że twój psychiatra taką terapię ci zalecił?
I nie pisz że matka pracuje w służbach i zaraz mnie namierzysz - bo będziesz się powtarzał !
Myślę że jesteś na rencie choroba na główkę itd.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracownicy ochrony bez licencji o których wspominasz , nie mają wiele do wynegocjowania odnośnie stawek proponowanych Im w danej firmie na danym obiekcie , tak jak wspominałem , rynek ochrony pod względem firm jest przesycony.. , wyobrażasz sobie sytuacje w której osoba świeżo zatrudniona , zaczyna podnosić swoje racje ze za mało zarabia ? , przecież to jest nie realne , bo ludzie boją się wychylać , a nawet jak już ktoś się upomni o więcej , to nic to nie zmieni.. , każda firma wie ile daje konkurencja i te stawki są podobne..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

P.S. I nie dokonuj porównania warunków bytowych w Polsce i u Ciebie w UK, dobrze ?? Bo to 2 inne światy. Wiem, bo byłem już kiedyś tam i jeśli mi tu nic nie znajdę przez ok. 6 miesięcy to chyba tam wrócę w wersji one way ticket ;D Wracać wtedy do kraju będę tylko na święta BN i Wilkanoc oraz w wakacje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Phen - to prawda czasem nie mam na doładowanie telefonu. Też mi coś. Niektórzy na bułkę nie mają, a co dopiero mówić o posiadaniu komóry. A co do mieszkania z rodzicami to znowu w pudło trafiłeś. To prawda mieszkam z nimi, ale już niedługo planuję się wyprowadzić. Jeżeli mi się poszczęści od poniedziałku będę mieć pracę i od pierwszej wypłaty chcę żyć przez pewien czas jak mnich (zero hucznych weekendowych zabaw jakie miałem na studiach, wyjść do kina i spotkań biletowanych / z przyjaciółmi gdzie wymagana jest składka na trunek), aby odłożyć pewną sumkę i mieć na wynajem i jedzenie. Z czasem kupić używane dobre auto (i nie myślę tu o 10-letnim szmelcu z RFN) itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ty chłopie co innego robisz? Nie chałturzysz? Sam przyznajesz na forum że nie masz stałej pracy, i łapiesz co sie da. W styczniu nawet na doładowanie telefonu nie miałeś. I dziwisz sie innym, jak mają rodzine na utrzymaniu, opłaty, dzieci. No ale jak ktoś, jak Ty mieszka z rodzicami to daje rade. I wieczorem wściekły na cały świat daje rady innym. Weź sie ogarnij sam, a potem sie wypowiadaj.

Ben Hur to prawda, że konwojenci mogą więcej wyrwać niż pracownicy bez licencji. Ale ja stawiam tylko pytanie odnośnie pracowników ochrony bez licencji pracujących w pkt. handlowych: czemu kandydaci godzą się na tak niskie stawki ?? Trzeba się cenić, a nie chałturzyć.

Janeczek w jakich realiach Ty żyjesz.. , wszystkie branżę dotyczące ochrony wkładasz do jednego wora , wiadomo ze są poszczególne profesie w tej branży które mają bardzo ładne zarobki , chociażby ludzie trudniący się konwojowaniem określonych dóbr itp , nie można tego porównywać , bo nigdy nie było i nie będzie tak , że personel zatrudniony na szeregowych stanowiskach , mam tu na myśli chociażby chłopaków na galeriach , drogeriach itp miejscach , będzie zarabiał ładne pieniądze , nie ważne czy obsadzisz ludzi z najwyższej półki na szeregowe stanowiska , stawka i tak się nie zmieni , bo każda firma ochrony wie ile płaci swoim pracownikom konkurencja , rynek od dawna został ukształtowany w tej materii i nic tego nie zmieni , zrozum to chłopie..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie za 20, a za min. 25 zł/h. Taka stawka powinna być. Ale przez takich jak Ty 'ciemnych', nie 'szarych' ochroniarzy mamy w Polsce taki rynek pracy jaki mamy...Za długo pracujesz w ochronie, zmień branżę póki czas - chyba, że lubisz dostawać ochłapy z Pańskiego stołu i być kopany po tyłku za byle co...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tyraj za 7zł :D nawet z nikim pogadac nie mżna widać ze juz za długo w ochronie pracujesz;d;d
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zdecydowana większość SEPHOR jest otwierana o 9 czyli stawiasz się na 8...więc nie pisz bzdur.
Pracuję na SEPHORZE i nie wiem czego Ci ludzie chcą.Na Poznaniu jest koordynatorem P.Dawid i nie ma z Nim problemów.Można się dogadać jak najbardziej...aaaa...i nie jestem kimś z góry.Zwykłym szarym ochroniarzem jestem.
więc walić hejterów co chcą robić na galerii/perfumerii za 20 zyla...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca za granicą. Niemcy (10 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Portal z opiniami o pracownikach. (97 odpowiedzi)

Dzisiaj natknąłem się na taki artykuł:...